Lehet egy klikkel kevesebb?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Valóban azt látjuk, ami a retinára vetül? Dr. Kosztyánné Mátrai Rita Eötvös Loránd Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Informatika Tanszék.
Advertisements

S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Grafikus felhasználó felület Windows alatt
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 5 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Szövegszerkesztés Összefoglalás.
Elektronikus levelezés [webmail]
Elektronikus levelezés
M lufi? Van-e üzlet a mobilmarketingben az on-line tartalomszolgáltatók számára? Kádas Gergely, telnet Magyarország Rt./stop!
Számítógépes geometriai leíró nyelvek
SZÖVEGSZERKESZTÉS Boríték készítése.
WI-FI hálózat használata fizikai cím megadásával
küldés.
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Pontok (ön) ? 40 pont!!! 38 Pont!! 34 Pont!!!31 Pont!!! 17 Pont!
A Tudásközpont levelezőrendszerének rövid bemutatása
Elektronikus levelezés
Kevés az Ügyfél ?. 1.a legtöbb KKV-nek van weboldala 2.Időt és pénzt költenek a látogatókra Tény.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Microsoft Access Vezérlőelemek.
Levelezésről általában Hatékonyabb, egyszerűbb adminisztrációs felület Üzenetek osztályozása Kézbesítési szabályok Menedzselt mappák További apróságok.
Vizuális alkalmazások a FoxProban Páll Éva Boglárka.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Aki írja a levelet Aki küldi a levelet Aki kapja a levelet Aki olvassa a levelet.
Hogyan készítsünk el gyorsan, egyszerűen, igényes honlapot?
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 7 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Aktualitások a Neptun webes felületeken
Grafikus interfészek. Graphical User Interface (GUI): Gnome, KDE, XFCE A GUI olyan program, amely vizualisan mutatja meg az adatokat es az akciokat. Ablakokat,
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Internet, Elektronikus levelezés
Kurzus adatlap Transzparens, a legfontosabb információkat tartalmazó saját kurzus adatlap Minden kurzusnak külön adatlapja van Minden oktató a saját admin.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
1. Főoldal Letisztult minimális dizájn a gyorsabb betöltés érdekében Legújabb képek.
A sajtókommunikáció lehetőségei, főbb eszközök
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok 2. előadás.
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
Chapter 6 Input Technologies and Techniques. Jó vagy rossz? Toll vs. érintés + kézírás, rajzolás + pontos kijelölés + extra funkciók (pl gomb) - mindig.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Direkt marketing A digitális reklám eszközei Kemecsei Attila.
Karácsonyi prémium számítás Első lépésben, kérünk gondolkozz el a következő kérdésen: Igényt tartasz az idei karácsonyi prémiumra? Tovább.
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Chapter 2 Human Information Processing
Ultrametrikus terek ELTE IK/Fraktálok - Varga Viktor.
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Direkt marketing A digitális reklám eszközei Kemecsei Attila.
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Hick törvénye Készítette: Kalmár Norbert. Bevezetés William Edmund Hick egy angol pszichológus volt Híres törvénye leegyszerűsítve azt mondja ki, hogy.
1.Gyógyszeripari kommunikáció célcsoportja 2.Direkt mail és mérési lehetőségei 3.Direkt és alapfogalmak 4.Direkt mérési lehetőségei 5.Direkt.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSAI Készítette: Horváth Tünde.
Google Confidential and Proprietary Az online vásárlási folyamat jobb megértése attribúciós modellezéssel nov. 6. Erdős Ádám Account Strategist,
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
(Iskolai) Beléptető rendszer Raspberry Pi 2-vel.
„Adatbázis építés, adatállományok felhasználása, frissítése, targetálás; egy sikeres DM esettanulmány bemutatása” Vörös Gergely online média értékesítési.
Számítógépes ismeretek
Internet, Elektronikus levelezés
Adatkötés Sablonokkal
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Az operációs rendszer  Minden jog fenntartva.
Új felületek az Origo-n
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Előadás másolata:

Lehet egy klikkel kevesebb? Media Hungary 2016

Kell egy klikkel kevesebb? ALAPOZÁS Kell egy klikkel kevesebb? Kevés kattintás Jó felhasználói élmény

CSÖKKENTSÜNK SÚRLÓDÁSI PONTOKAT! Súrlódási pont: minden olyan mikro-momentum, ami lassíthatja a felhasználónkat egy adott feladat végrehajtásában. zsúfolt, zavaró vizuális elemek inkonzisztenciák a felhasználói felületen felesleges döntési pontok / események fejtörést okozó, eddig sosem használt elemek bonyolult, nem egyértelmű navigáció, UI Forrás: https://www.nngroup.com/articles/minimize-cognitive-load/

AZONOSÍTSUK BE A SÚRLÓDÁSI PONTOKAT! Csökkentsük a lépések számát PÉLDA: EGY CÉGES EMAIL LÉPÉSEI Levelező megnyitása Klikk az „új e-mail” gombra Címzett nevének megadása TAB gomb vagy klikk a következő mezőre (CC) További címzettek megadása TAB gomb vagy klikk a tárgy mezőre Megfelelő tárgy kigondolása Tárgy begépelése TAB gomb vagy klikk az üzenet mezőre Üzenet begépelése Csatolmány behúzása Üzenet átolvasása Klikk az „elküldöm” gombra Forrás: http://blog.codinghorror.com/ reducing-user-interface-friction/ Csökkentsük a lépések számát Az adott folyamat mellett a lehető legkevesebb súrlódás jöjjön létre.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 1.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 2.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 3.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 4.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 5.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 6.

PÉLDÁK A GYAKORLATBAN – 7.

MOTIVÁLJUNK! Ha már nem tudjuk tovább csökkenteni a súrlódási pontokat… Forrás: http://ui-patterns.com/blog/Designing-for-usability-vs-motivation

CSÖKKENTSÜK A SÚRLÓDÁSI PONTOKAT! A LÉNYEG… CSÖKKENTSÜK A SÚRLÓDÁSI PONTOKAT! Komplikációmentes, logikus interakciók. Időmegtakarítás.

www.brandlift.eu/mediahungary