Asztrológiai iskola II.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bankok működése 1. – az elméleti háttér Előadó: Czirják Sándor.
Advertisements

TAMOP B-11/ „A fiatalok családi életre nevelését, a kismamák munkaerő piaci elhelyezését segítő, innovatív családbarát szolgáltatások.
Gyermekek a leszakadó világban Társadalmi állapotrajzok konferencia MTA Szociológiai Kutatóintézet november 19.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS 27.Megoldás-Szociális védőháló.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
GINOP / „Út a munkaerőpiacra" GINOP Ifjúsági Garancia program A Veszprém Megyei Kormányhivatal részprojektjei 2016.
MIÉRT AZ AVASI? németes szemmel. Németes képzésformáink:  5 éves német két tanítási nyelvű képzés  emelt óraszámú német tagozat  németet lehet tanulni.
KÖVETELMÉNY, ELVÁRÁS MEGNEVEZÉSTARTALOM EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYJÓ ÁLLÓKÉPESSÉG EGÉSZSÉGES IDEGRENDSZER ÉP HALLÁS, ÉRTHETŐ BESZÉD KIZÁRÓ OK: MOZGÁS ÉS.
A Mi Házunk Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Szülő-óvodapedagógus együttműködés és a kétnyelvűség hatása a gyermekre Drd. Olteanu Lucián Líviusz pszichológus.
A TANULÁS Készítette: Suplicz Sándor pszichológus docens és Fűzi Beatrix tanársegéd Óbudai Egyetem Trefort Ágoston Mérnökpedagógiai Központ.
KÖZGAZDASÁGTANI ALAPFOGALMAK I. Előadó: Bod Péter Ákos.
Intézmények közötti egyéni átvezetést segítő programok.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
Jó gyakorlat – A pályaorientáció szerepe az egyén életében, a szakember nézőpontjából Kiss István – tanácsadó szakpszichológus.
A gyermekek helyzete és az esélynövelés lehetőségei a mai Magyarországon Előadás a „Programok a gyermekszegénység ellen” Biztos Kezdet konferencián, 2008.
„Mocsolád-Civilház” NKFT megalakulás I.Alsómocsolád méretéből (346 fő) és zsákjellegéből adódó intézményi és egyéb háttér hiányosságainak kiküszöbölése:
A székesfehérvári fiatalok helyzete
Nemzeti Audiovizuális Archívum
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Asztrológia I..
Asztrológia I..
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport
TÁJÉKOZTATÓ BÁCS-KISKUN MEGYEI CIGÁNYSÁGRÓL
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Asztrológiai iskola II.
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
1Transzplantációs Alapítvány
Asztrológiai iskola II.
„Csellengő fiatalok” Az ifjúságpolitika komplexitása
Asztrológiai iskola II.
A matematikatanítás aktuális kérdései február
Asztrológiai iskola II.
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
TOP SO „Foglalkoztatási paktum Barcs és térségében” A Foglalkoztatási stratégia célrendszere tervezett programok BARCS VÁROS.
Kereskedelmi Eszközök Specialista
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
KRE-AKTÍV motivációs projekt
Asztrológiai továbbképzés
A házasság arcai Mihalec Gábor Adventista Családi Szolgálatok.
Szociális juttatások Írországban, az Egyesült Királyságban, Ausztriában és Németországban - családi ellátások Gellérné Lukács Éva.
Család és iskola Nevelés.
Az orvostudomány és jóga gyakorlati összekapcsolása, alkalmazása az egészség megőrzése és betegségek kezelése során: Swami Sivananda Saraswati orvos-jógi.
Nyílt nap Iskola neve Dátum.
Bemutatkozik az iskolapszichológus
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM
Alsó-ausztriai alapfokú oktatási intézmények
Felhasználóképzés a kórházban
Sajben - Kenyeres Márta munkaközösség-vezető
DARUS.
Környezeti Kontrolling
A kutatás etikai vonatkozásai
Tehetségelméletek elméleti alapok a tehetséggondozáshoz.
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
„Vásárolj okosan” Mobil kiegészítők vásárlási szokásai
Viccesen kreatív és teljesen interaktív!
Szülőként mi foglalkoztatja ÖNT leginkább gyermekével kapcsolatban?
A Tanácsadók Virtuális Közösségének
DIGITÁLIS MEGOLDÁSA.
Németország BESZÁMOLÓ 2014
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Autós - Motoros Iskola, Kiskőrös, Martini u. 1
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
A tehetséggondozás kihívásai
Előadás másolata:

Asztrológiai iskola II.

Mikor működik az asztrológia? A nap gondolata: Mikor működik az asztrológia? 17-18. óra

Merkúr A közvetítő a lélek és a test között. A gondolkodásunk. Átrendezi az életterületet. Megélése: középső szinten, házban kell megélni, de összeköt a szellemi szinttel. Legfontosabb analógiái: értelem, ráció, kommunikáció, kapcsolat, mozgás, gyerek, gondolkodás, tapasztalás, tanítás, közvetítés, testvér, idegrendszer, légzőszervek, szerda.

I. Házas Merkúr Hatásában semleges, kisebb változásokat Hoz a Merkúr. Átrendezi az életterületet. Az I. házban fontos a kommunikáció, a kapcsolatok, a mozgás, az utazás. Jellemző a racionalitás. Csak neki lehet igaza. Hivatás: Tanár, kereskedő, tolmács, sofőr, Betegségek: Gyógythatatlan, középső szintű, kommunikációs betegségek: légzőszervek, emésztőrendszer, mozgásszervek.

2. Házas Merkúr Megjelenik az anyagiak közvetítése, de alsó szinten a csalás, vagy a pénz elfolyása is előjöhet. Sokszor nem tudja élvezni az életet, mert túl anyagiasan gondolkozik, földhözragadt. Jelezhet gyerekes, nem erős testalkatot. Hivatás: Kereskedő, árubeszerző, raktáros, ügynök.

3. Házas Merkúr Házában van, ezért jó kommunikációs képességeket, könnyű tanulást, jó értelmi képességeket hozhat. Lehet sok kisebb utazás. Gyerekként sok minden érdekli, gyakran változik az érdeklődés. Jelölhet több, vagy fiatalabb testvért. Testvérekkel felületes kapcsolat. Hivatás: Tanár, kereskedő, utazással járó foglalkozások, média.

IV. Házas Merkúr Gyermekkorban nagy család. Jó, intellektuális, kapcsolat az apával. Apa nagy elvárásai. Sok költözés, nincs kötődés az otthonhoz. Városlakó, sok kapcsolat. Fontos az intelligens pár. Régen fiatal korban halál: életvég merkúri. Hivatás: Ingatlanközvetítő. Történész. Betegségek: Légzőszervek, emésztőrendszer. Otthonban tartó mozgásszervi betegség.

5. Házas Merkúr Hiányzik az ösztönösség a teremtésből. Tervezett gyerek. Nem tudja elengedni magát a szerelemben, túl „agyalja” a dolgokat. Ebből jöhetnek szexuális zavarok (8. és 11. háznál is). Megjelenhet a játékszenvedély. Hivatás: Merkúri vállalkozás, tanár, kereskedő, kommunikáció, ügyvéd.

6. Házas Merkúr Hozhat gyakori változást a munkában. Szeret dolgozni, ott érzi jól magát, élvezi a pörgést. Sokat utazhat a munka miatt. Hivatás: Tanár, kereskedő, sofőr, állattenyésztés. Betegségek: Szerzett betegségek: légzőszervek, emésztőrendszer, mozgásszervek.

VII. Házas Merkúr Fontos a párkapcsolatban a változatosság, az intellektuális kapcsolat. Ne unatkozzon, s változzanak a dolgok. Jöhetnek balesetek, de általában csak figyelmeztetésül, nem súlyosak. Hivatás: Nyilvánosság előtti merkúri hivatások: színész, ügyvéd, tanár. Kereskedelmi, logisztikai társulások.

8. Házas Merkúr A szexualitásnál problémát hozhat. Jöhetnek alvásproblémák, pszichés zavarok. Lehet, hogy tudni fog a haláláról. Hivatás: Történész, pszichológus, szexológus, temetkezéssel kapcsolatos, orvos, befektetési tanácsadó. Betegségek: Műtétig, vagy halálig tartó merkúri betegségek: légzőszervek, emésztőrendszer, mozgásszervek.

9. Házas Merkúr A hitrendszer alapja a ráció, a tapasztalás. Tanulási, tanítási adottságokat hozhat. Diploma gyűjtő lehet. Idegen nyelv fontossága előjöhet. Szónoki képességek. Jó kapcsolat az unokával, lehet, hogy ő neveli. Sok utazás, vagy külföldi munka. Hivatás: Egyetemi oktató, jogász, politikus, informatikus.

X. Házas Merkúr Fontos a változatosság, a dolgok megtapasztalása. Sok minden érdekli. Ez megjelenhet a szélhámosságban is. Hozhat több hivatást. Racionális, nagy elvárásokat támasztó anya. De lehet jó, de felszínes kapcsolat az anyával. Hivatás: Kommunikációs pálya. Emberekkel foglalkozás. Tanár, kereskedő, író, szemész.

11. Házas Merkúr Ő akarja a vágyait beteljesíteni. Sok barát, ismerős. Fontos lehet a közösség. Munkakapcsolatból lehet barátság. Merkúri hobbik: olvasás, játék. Megjelenhet a különleges gondolkozás, megközelítés. Szexualitásban lehet probléma. Hivatás: Tanár, kereskedő, ami egyben a hobbija is.

12. Házas Merkúr Hozhat bezártságot, visszavonult életvitelt. Lehet zárt közösség tagja, ilyen helyen munka. Titkos, fel nem vállalt kapcsolatok, szeretők. Spirituális gondolkodás. Hivatás: Író. Kórházban, börtönben munka. Asztrológus. Betegségek: Krónikus betegségek: légzőszervek, emésztőrendszer, mozgásszervek, pszichés zavarok.

Mundán házas pontosítás Lényege: a tradicionális időkben is megjelentek ugyanazok az analógiák. A horizontházak, illetve a transzcendens bolygók csak magyarázzák a leírásukat. Ebből következik, hogy a mundán és a horizontházaknak analogikusan kapcsolódniuk kell egymáshoz. A kapcsolat a jegy-, ház- és bolygóanalógiákon keresztül valósulhat meg.

Mundán házas pontosítás 2. Következtetés: amennyiben nincs kapcsolat valamelyik mundán, illetve horizontház között, akkor abban az időpontban nem születhetett a vizsgált személy. Azoknak az analógiáknak a megélése lesz jellemző a személynél az adott házon keresztül, amelyeken keresztül kapcsolódik a mundán és a horizontház.

Mundán házas pontosítás 3. Kapcsolódás vizsgálata: A megjelenő analógiákat visszavezetjük a tradicionális bolygóanalógiákra: Oroszlán, 5. ház=Nap Rák, IV.ház=Hold Ikrek, Szűz, 3. ház, 6.ház=Merkúr Bika, Mérleg, 2. ház, VII. ház=Vénusz Kos, Skorpió, I. ház, 8. ház, Plútó=Mars Nyilas, Halak, 9. ház, 12. ház, Neptunusz=Jupiter

Mundán házas pontosítás 4. Bak, Vízöntő, X. ház, 11. ház, Uránusz=Szaturnusz. Leírjuk mundán, majd horizontházban a következő elemeket, s megjelöljük a közös pontokat: Házban álló bolygó. Házúr. Házúr jegye. Házúr háza. Házúrral együtt álló bolygók.

Mundán házas pontosítás 5. 8 (Skorpió), 11 (Vízöntő), 12 (Halak) mundán házak esetén, illetve amelyik horizontház csúcsa a Skorpióba, a Vízöntőbe, vagy a Halakba esik: analogikus úr, analogikus úr jegye, analogikus úr háza, analogikus úrral együtt álló bolygók. Fényszögpárok a házban álló bolygó, házúr, ház analogikus ura esetében.

Köszönöm a figyelmet!