MOBIL – PLT együttműködés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az innováció helyzete a régióban, főbb kihívások Magyar Dániel Győr, április 16. Győr, április 16.
Advertisements

Akkreditált Felnőttképzési Intézmény Együttműködés a szakképzés területén a kamarák és az érdekképviseleti szervek között Dávid Lajos FMKIK alelnök Székesfehérvár,
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
DANONE BABY MILUMIL JUNIOR DRINK KAMPÁNY Uniomedia Zrt. 1.
„Dolgozva tanulj!” Tájékoztató a „Gyakorlati oktatók továbbképzése a szakképzésben” című TÁMOP B-13/ projekt feladatairól
BEPTRA „Legjobb Gyakorlatok” kis- és középvállalkozások számára Szakmaspecifikus képzéssorozat Projektsz á m: HURO/0901/138/2.1.2 HURO0901/138/2.1.2 A.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
Közlekedésfejlesztés Magyarországon XVII. Nemzetközi Közlekedési Konferencia Szeged Dr. Becsey Zsolt, közlekedésért felelős helyettes államtitkár Nemzeti.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
M ESTERPEDAGÓGUS SZAKTANÁCSADÓK FELADATAI. Megállapodás megkötése-aláírás után a HMPI-nek visszaküldeni, melyet az OFI-ba továbbítunk aláírásra Útiköltség.
1 „Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, július.
ALKOHOLIZMUS ELLENI MEGYEI EGYESÜLETEK ÉS KLUBOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE, MAGYAR KÉKKERESZT EGYESÜLET, KATOLIKUS ALKOHOLISTAMENTŐ SZOLGÁLAT HÁLÓZAT ÉPÍTÉSE.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
Dél-pesti Szennyvíztisztító Telep bemutatása 9.a 4. csoport.
Okok Piaci környezet – több mint 70 felsőoktatási intézmény, ezek közül több szinte ugyanolyan képzési palettát, hasonló lehetőségeket kínál Társadalmi.
Enterprise Europe Network – külpiaci információk, üzletfejlesztés Kalmárné Dr. Hollósi Erika, GYMSMKIK/EEN Győr Magyar-Szlovák gazdasági fórum, április.
A Europe Direct és más európai uniós tájékoztató hálózatok szerepe Székesfehérvár 2009.március 24.
A járműipar gazdasági hatása a Közép- és Nyugat-dunántúli régiók fejlődésére Tóth Péter Győr, május 4.
A járműipar gazdasági hatása a Közép- és Nyugat-Dunántúli régiók fejlődésére Dr. Reisinger Adrienn, egyetemi adjunktus Széchenyi István Egyetem Győr, 2012.
TÁMOP / Képzésfejlesztés ma és holnap EU-s forrásból a KIH-ben.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
Átlageredményeink összehasonlítása Iskolánk eredménye az eddigi kompetenciamérésekben.
Jótékony cél érdekében bíztatjuk az embereket sportolásra
Internet tudományos használata
Év végi szám- és betűvető B. Hegedűs Katalin, Kommunikációs Osztály
Helyi védett értékek bemutatása
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Lendületben a Pénziránytű Iskolahálózat
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Intelligens céginformációs megoldások
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
A MTVSZ és a Pro Natura együttműködésének erősítése a biológiai sokféleség megőrzésének területén március 1. – május cél: Kölcsönös tudásnövelés,
Muraközy Balázs: Mely vállalatok válnak gazellává?
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Gyorsjelentés a hajléktalan emberek kérdőíves adatfelvételéről
A Magyar Természetbarát Szövetség honlapjának bemutatása
A Digitális szakadék csökkentése (GINOP-6. 1
Magyarország: logisztikai központ
Országos Tűzvédelmi Szabályzat KÖZÖSSÉGI LÉTESÍTMÉNYEK,
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
MÉDIAFOGYASZTÓ VAGY TARTALOMFOGYASZTÓ? MENNYISÉG VAGY MINŐSÉG?
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
A projektek jelentősége a Műegyetemen
MTT MA Mérnöktanár mesterszak
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
A Dunához kapcsolódó lehetőségek Budapest közlekedésfejlesztésében
Zalaegerszeg, 21 February 2018
TÉNYEK UTÁN CSELEKVÉS Viziné Molnár Anna Uzsoki Utcai Kórház
Új pályainformációs eszközök - filmek
a hatékonyabb munkába segítésért
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
Dr. Bánky Tamás Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
Köszöntjük kedves vendégeinket!
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
jjjjj MINISZTERELNÖKSÉG
Célegyenesben vagy a rajtvonalnál?
Új nemzedék győri közösségi tér (Rómer ház)
Az AE Szövetség szervezet fejlesztése
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
Előadás másolata:

MOBIL – PLT együttműködés

KOMMUNIKÁCIÓS IRÁNYVONALAK Zalaegerszegen épül meg  az önvezető járművek számára is alkalmas, közép-európai szinten egyedülálló, járműipari tesztpálya, továbbá logisztikai központ és konténerterminál is létesül – a létrejövő fejlesztésekkel még erőteljesebben a gazdasági élet meghatározó pontjává válik a megyeszékhely. Kiemelt médiapartnerként célunk, hogy a MOBIL Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás, Konferencia rendezvényt széles körben ismertté tegyük. A kampány fontos üzenete az eseményen túl a Zalaegerszegen épülő járműipari tesztpálya és a logisztikai központ és konténerterminál megvalósulása: Zalaegerszeg város kommunikációjának erősítése – Zalaegerszeg nevének a tesztpályával és a logisztikai központ és konténerterminállal történő összekapcsolása.

KOMMUNIKÁCIÓS TERV

MICROSITE Az eseménynek önálló site-ot fejlesztettünk. Ezen a felületen található meg a program, a kiállítók és a regisztráció is itt valósul meg.

NYOMTATOTT TERMÉKEK NAPILAPOK : Zalai Hírlap, Vas népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap ELÉRÉS: 15 év feletti lakosság 54 %-a átlagosan (Zala megyében 64 %) A 4 megye piacvezető napilapjaiban kiemelten foglalkozunk a megyeszékhelyen történő fejlesztésekkel és a kiállítással szerkesztőségi tartalomként. PR és hirdetési felület a hetente megjelenő Lóerő mellékletben.

NYOMTATOTT TERMÉKEK INGYENES TERMÉKEK : Zalaegerszegi 7 Nap (beharangozó) teljes háztartás szám MAGAZIN : PRÉMIUM magazin 06. 16. – utólagos beszámoló PR tartalomként dolgozzuk fel a kiállítással kapcsolatos információkat.

ONLINE HÍRPORTÁLOK : ZAOL, VAOL, VEOL, FEOL, DUOL, MCSATORNA LÁTOGATÓSZÁM: átlag 120.000 egyedi látogató / hét / megye 4 megye piacvezető hírportáljain kiemelten foglalkozunk a megyeszékhelyen történő fejlesztésekkel és a kiállítással szerkesztőségi tartalomként és hirdetési felületen egyaránt. 04.15-től folyamatos prémium zónás bannermix a régióban. Várható letöltődés mennyiség: 400.000 AV/hét Összes megjelenés a kampányidőszakban: 3.000.000 AV   Posztok a Facebook hírfolyamban hetente több alkalommal a hírportálokon elhelyezett PR-cikkekből. Várható elérés: 46.800 Fizetett facebook-kampányok: 2.000.000 megjelenés Fizetett Google Display kampány: 3.000.000 megjelenés Hírlevél: 120.000 / alkalom

TOVÁBBI KOMMUNIKÁCIÓ 4 megyében (Zala-, Vas-, Veszprém-, Fejér megye) piacvezető kiadóként teljes körű elérést biztosítunk. A 4 megyén kívül elsősorban online eszközöket használunk a kommunikációra (Google Display Network, Facebook), de folyamatban van a kapcsolatfelvétel országos médiumokkal is (MTVA, TV2). Az esemény előtt célszerű egy sajtótájékoztató megszervezése is.

EDDIGI MEGJELENÉSEK Zalai Hírlap – 04. 01.

EDDIGI MEGJELENÉSEK - ZAOL http://zaol.hu/gazdasag/i-mobil-orszagos-jarmuipari-es-logisztikai-szakkiallitas-es-konferencia-zalaegerszegen-1827246 http://zaol.hu/zalaegerszeg/orszagos-jarmuipari-es-logisztikai-konferencia-zalaegerszegen-1827791 http://zaol.hu/gazdasag/zalaegerszegen-a-jovo-minden-ami-jarmuipar-es-logisztika-1828676

EDDIGI MEGJELENÉSEK – FB hírfolyam https://www.facebook.com/events/913492715419748/

TERVEZETT LISTAÁRAS MÉDIATERV

TERVEZETT LISTAÁRAS MÉDIATERV

TERVEZETT LISTAÁRAS MÉDIATERV Nettó lista-áras médiaköltés. Fenti táblázat nem tartalmazza a szerkesztőségi felületeket.

TOVÁBBI HOZZÁADOTT ÉRTÉK Microsite fejlesztése Facebook esemény hírfolyamának kezelése Google & FB kampány Országos média (TV2, M1, helyi rádiók) Közreműködés, kiállítók szervezésében

KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ FIGYELMÉT!