Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: 2013.04.22. – 05.31.-ig)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2010. július 8. Sopron Hidrológiai Társaság
Advertisements

Irritábilis bélszindróma - IBS
Perioperatív vérveszteség
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
Dr. Nagy Örs, egyetemi tanár Dr. Gergely István, egyetemi tanársegéd
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
Szent László tér 3. A társasház eddig megvalósult felújításai NH Közös Képviselet Kft.
Dr. Molnár Emese Életelixír.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
Az osteoarthritises kutya klinikai dietetikája
XLVII. Rozsnyay Mátyás Emlékverseny
A mellékpajzsmirigyek és a timusz
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Az Arthrosis (= Ízületi kopás)
Rheumatoid arthritis.
Verejték - rendellenességek
A vizeletürítés gyógyszertana
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
 A visszeresség, az alsó végtagok egyes szakaszainak a tágulata. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak (pl. az érfal gyengesége). Az.
Légző rendszer betegségei
Az agyhártyagyulladás a porckorongsérv és az idegbecsípődés
Orvosi-gyógyszerészi szakmai oldal Jogi oldal Minőség, relatív ártalmatlanság, hatékonyság. Mind az értékelési, mind a forgalmazási szakaszban Minőség,
Oszteoporozis ( csontritkulás ).
Horváth Krisztián A Vitamin.
D – vitamin ! (: Készítette: Pafit Zoli Tomi Patrik.
B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Mindig az a drága, ami többe kerül? Kis Zoltán Balassa János Kórház.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
UROINFECTIO HÚGYúTI FERTŐZÉSEK.
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
Fizikai paraméterek változása a fokhagyma kihajtása során Készítette: Muha Viktória IV. évfolyam SZIE Élelmiszertudományi Kar Konzulensek: Dr. Felföldi.
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Resveratrol "Borban az igazság!"
Pesszárium-Terápia „Dare to care“
Dializált betegek kalcium egyensúlya, a kalcium terhelés tényezői a dialízis idején Zsiros Andrea, B.Braun Avitum 9.
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Testünk építőkövei – a vitaminok
Anthelios XL SPF 50+ napvédő krém 50 ml 4775 Ft helyett 3995 Ft Egységár: 79,9 Ft/ml Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő- tartalommal.
Gyógyít, megelőz és fogyaszt? Étrend-kiegészítők reklámjainak versenyhatósági megítélése Dr. Udvardi Anita október 1.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
AKCIÓ időtartama: ig, illetve a készlet erejéig! AKCIÓ AKCIÓ.
Szeretettel köszöntjük a FAKOOSZ X. Kongresszusának résztvevőit
A bírósági végrehajtás II.
Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.
ZILOLA 5 mg filmtabletta 7 db
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
Újra ültetés vagy visszatörés?
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Teljesítménykontrolling
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
TIENS KANGLI.
Mellkascsapolás Beavatkozás célja a mellhártya (PLEURA) között lévő üregben felszaporodott folyadék lecsapolása.
Boross boglárka Nagy lászló
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)

Régi ár: 2200 Ft Új ár: 1100 Ft Megtakarítás: 1100 Ft (36,66 Ft/db) Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)

Régi ár: 4140 Ft Új ár: 2070 Ft Megtakarítás: 2070 Ft (34,5 Ft/db) Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)

Miért ajánljuk ezt a készítményt? Hatását kizárólag fizikai úton fejti ki, nem szívódik fel, így kíméli a szervezetet. Biztosítja a bélgázok bélből való gyors felszívódását. Könnyen lenyelhető apró lágyzselatin kapszula. Mikor ajánlott a készítmény szedése? Alkalmazható minden olyan állapotban, amely a bélgázok nagyfokú képződésével és felhalmozódásával jár, mint: Felfúvódás, puffadás, nyomás és teltségérzet a has felső részében Fokozott levegőnyelés Műtét utáni fokozott gázképződéskor Képalkotó diagnosztikus eljárások előkészítésére (hasüregi ultrahangos, illetve röntgenvizsgálat stb.) Béres Flatin lágyzselatin kapszula 25 db Régi ár: 970 Ft Új ár: 485 Ft Megtakarítás: 485 Ft (19,4 Ft/db) Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)

Régi ár: 2096 Ft Új ár: 1048 Ft Megtakarítás: 1048 Ft (52,4 Ft/db) Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig) Miért ajánljuk ezt a készítményt? A Porcerő MAX - narancs ízű pezsgőtabletta összetevői (glükozamin- szulfát, kondroitin-szulfát) hozzájárulnak a normális porcképződéshez, elősegítik a porcok épségének megőrzését és regenerálódását, így az ízületek megfelelő mozgathatóságát. A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát: hozzájárulnak a porc felépítéséhez és fenntartásához, fontos szerepet játszanak az ízületi porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

BÉRES Glükózamin pezsgőtabletta 20 db Régi ár: 2960 Ft Új ár: 1480 Ft Megtakarítás: 1480 Ft (74 Ft/db) Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig) A glükózamin-szulfát jótékony hatása az ízületekre: normalizálja az ízületi porc megváltozott anyagcseréjét regenerálja a károsodott porcállományt gyulladáscsökkentô- és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik, ugyanakkor nem okoz gyomornyálkahártya-izgalmat, így alkalmazásakor nem alakulnak ki, – NSAID-okra jellemzô – gastrointestinális mellékhatások. Kúraszerû alkalmazása ajánlott, a gyógyszer hatása 2-3 hét alatt fejlôdik ki és a szedés abbahagyása után is, egy bizonyos ideig, fennáll