Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra."— Előadás másolata:

1

2

3 Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra 24 hónap hűségvállalás szükséges. Nincs túlforgalmazási díj. A számlázási ciklusában elért a havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom esetén az adatforgalom sebességét lassítjuk. A lassítás maximális értéke 9,6 kbit/s le és feltöltés esetén.  A jelenlegi promóció keretén belül mindhárom adat opcióhoz egyedi kedvezményes készülékárat biztosítunk! A „Surf” ajánlat új előfizetés vásárlással és szerződés hosszabbítással is elérhető ,a csomaghoz tartozó részvételi feltételt minden esetben szükséges a flotta előfizetőnek aláírnia. A maximalista (2GB) opció választása esetén részletfizetéssel is elérhetők a kedvezményes okos telefonok. A Vodafone Online shoban történő vásárlás esetén, a lenti készülék árakból további 2000 Ft online kedvezményt biztosítunk. Online shop belépő kód a HTFSZ Flotta részére: 1604n Az ajánlat visszavonásig és a készlet erejéig érvényes.

4 A Flotta Surf ajánlattal elérhető készülékek és árak

5 A Flotta Surf ajánlattal elérhető készülékek és árak


Letölteni ppt "Flotta Surf promóció A flotta megállapodásban biztosított hang tarifa mellé az alábbi 3 adatopció közül választhatnak a felhasználók. Mindhárom adatopcióra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések