Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!"— Előadás másolata:

1 Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!

2 Miért érdemes Önnek vásárlási utalványt foglalóznia?
Egy konkrét példán keresztül szemléltetjük, hogy mennyire megéri Önnek, vásárlási utalványt foglalóznia: Ön szeretne példánkban elkölteni Ft-ot, valamilyen termékre, vagy szolgáltatásra egy 10%-os árengedményű Termékpartnerünknél, de sajnos még nincs ennyi pénze. Minimum Ft-al rendelkezik viszont, ezért lefoglalóz egy vásárlási utalványt ehhez a Termékpartnerhez, ezzel a Ft-al. Ezért azonnal kap egy JOG-ot!

3 A továbbiakban akár aktívan tovább ajánlja a Scnet® -et és úgy, vagy csak a Bónusz JOG-okból szerez újabb JOG-okat, előbb-utóbb képződik az Ön JOG-ához kapcsolódó 60 db JOG. Ekkor jár Önnek a Ft. Így már elegendő pénze van és lehetősége lesz megrendelni a Ft értékű vásárlási utalványt ahhoz a Termékpartnerhez, ahol vásárolni szeretne. Így átveheti a Ft értékű utalványát, melyet 100%-ban levásárolhat a kiválasztott Termékpartnernél.

4 130.000 Ft Pl.: 130.000 Ft-ért szeretne vásárolni egy Tv-t,
Nézzük ezt a valóságban ! Pl.: Ft-ért szeretne vásárolni egy Tv-t, de még nincs ennyi pénze Lefoglalózza Ft-ért a vásárlási utalványt! Ezért azonnal megkapja a JOG-ot! Ajánlja a ScienNetet ismerőseinek és így a JOG-a közép távon eléri a 30/30-as, kifutott állapotot! Ft

5 10 x 130.000 Ft = 1.300.000 Ft + bonusz jutalékok !
Tehát összefoglalva a Ft vásárlása csak a Ft foglaló összegébe került Önnek. Ráadásul, az utalvány megrendelésekor az 1% azonnali visszatérítést, az Ft-ot is megkapja jutalékszámlájára! Így megspórolt Ft-ot ( Ft Ft) és már a vásárlása előtt jogosultságot szerzett arra vonatkozólag, hogy több tízezer Törzsvásárló vásárlásából pénzt kereshessen! Gondoljon csak bele, milyen akció során tudna ennyi pénzt megspórolni, ha nem Scnet® Termékpartnernél vásárolna!? Számoljunk egy kicsit, ha nem Ft-al foglalózza le a jövőben tervezett vásárlásait hanem nagyobb összeggel, mondjunk Ft-al ! Azonnal foglalózhat 10 db PP jogot ! 10 x Ft = Ft + bonusz jutalékok ! Ön szerint MEGÉRI FOGLALÓZNI???


Letölteni ppt "Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések