Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?"— Előadás másolata:

1 Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?
Alfa-DH Kft.

2 Köszönjük, hogy velünk tölti a következő pár percet, hogy megismertessük rendszerünket, mellyel akár 0 azaz NULLA Ft-ra csökkentheti havi áramszámláját minimális befektetéssel! Zöldebb, élhetőbb jövőt kívánunk -és kínálunk- Önnek! Kellemes időtöltést!

3 Amiért megosztjuk Önnel ezt a bemutatót:
Az áram díja egyre magasabb Ebből következik, az áramszámlánk is egyre magasabb Az áram díja mindig is emelkedni fog Ön is el tudná költeni azt a pénzt másra, amit eddig az áramszámlára fizetett ki? A villamos áram előállítása jelenleg környezetszennyező...Nekünk még jut.. és unokáinknak?

4 Hogyan spórolhatunk az áramon?
Nem üzemeltetjük ott a világítást, ahol nem tartózkodunk Nem üzemeltetünk TV-t, rádiót, szórakoztató berendezéseket, ahol nem tartózkodunk Energiatakarékos izzókat használunk Minél jobb energiafogyasztási besorolásba tartozó, energiatakarékos nagyfogyasztókat használunk (mikrohullámú sütő, hűtő, fagyasztó, mosógép, stb)

5 Nem áramtalaníthatjuk a fagyasztót, hűtőszekrényt, ugye?
Ha viszont ezen már mind túl vagyunk, de mégis magas még az áramszámla: Nem áramtalaníthatjuk a fagyasztót, hűtőszekrényt, ugye? Szórakozni, pihenni is csak kell: Számítógép TV Rádió Stb. Nem barlanglakók vagyunk, tehát világítani is csak kell.

6 Akkor mi a megoldás?

7 A Nap! Tudósaink már rég rájöttek, hogy a Nap energiájából elektromos áram állítható elő. Erre már a megfelelő eszközök is rendelkezésre állnak. Már csak el kell kezdeni használni ezen eszközöket!

8 Az eszköz erre: Hálózatba visszatápláló napelemes rendszer
Rendszerelemek: Napelem panelek Védő berendezés Hálózatba visszatápláló inverter Oda-Vissza mérő óra Villamos hálózat

9 Termeljünk vissza a villamos hálózatba elektromos áramot napelemes rendszer segítségével, és akár le is nullázhatjuk az áramszámlánkat. A termelést az áramszolgáltató egy oda-vissza mérő órával méri. Jó megoldás, ugye?

10 Ön megengedheti magának, hogy több millió Forintért napelemes kis-erőművet telepítsen?
Megmutatjuk Önnek is a megoldást, hogy egy nagyon minimális befektetéssel saját napelemes rendszere lehessen Amellett, hogy saját napelemes rendszere lesz, egész addig még pénzt is kereshet rendszerünk továbbajánlásával Csak Önön múlik, hogy szeretné-e ezt kedvezőbb feltételekkel megoldani

11 Mi szükséges egy napelemes rendszer kialakításához?
~ 30 m2 -nyi szabad terület (akár a tetőn) Ez 3 kW-nyi napelemnek elegendő hely, mely akár egy Ft-os áramszámla lenullázására alkalmas. Csatlakozási igénybejelentő => cégünk elkészíti Ön helyett, díjmentesen Csatlakozási tervdokumentáció az áramszolgáltató felé => cégünk elkészíti Ön helyett, díjmentesen Oda-vissza mérő óra kihelyezés: áramszolgáltató 3X16 A-ig díjmentesen cseréli Napelemes rendszer kivitelezése => cégünk díjmentesen elvégzi a Free-Energy programban résztvevőknek.

12 Ezért Ön: Kap egy 3 kW névleges teljesítményű napelemes háztartási méretű erőművet, mellyel akár a teljes áramszámláját lenullázhatja, illetve akár többlet termeléssel további előnyökhöz juthat. Díjmentes időszakos ellenőrzést, karbantartást. Egy lehetőséget, melyet ha kihasznál, minimális befektetéssel juthat hozzá egy ilyen nagyszerű eszközhöz. További jövedelemhez juthat egy-egy Ön által csatlakozott résztvevő után.

13 Mit kell ezért tennie? Mi az a csekély mértékű befektetés?
Minimum egy vásárlási utalványt vásárolnia, amellyel együtt kap egy pozíciót is a Free-Energy rendszer bináris hálózatában, mellyel további jutalékok gyűlnek, és további pozíciók helyeződnek el. A csekély mértékű befektetés: 1 db vásárlási utalvány ára: 50 E Ft, melyet bármikor beválthat, így semmi kockázata nincs. Ha tovább is ajánlja rendszerünk, annál hamarabb juthat hozzá saját rendszeréhez, és a nagyobb jutalékokhoz! De ez nem kötelező a végcél eléréséhez. Lássuk a magyarázatot a további kockákon:

14 Ajánló egyik pozíciója
Ön vásárol egy vásárlási utalványt, melyet bármikor beválthat, így a kockázata=0 Ajánló egyik pozíciója A vásárlási utalvány tulajdonosok részt vehetnek a Free-energy programban, így egy „pozíció” keletkezik a rendszerben. Ehhez a pozícióhoz mindig csak 2 pozíció csatlakozhat. Egy bal és egy jobb „láb” Ajánlója is csak 2 pozíciót tud elhelyezni a saját pozíciója mögé, így Ő is segíti Önt Az ajánló saját pozícióját az Ön meglévő pozíciójához kapcsolja Ezt nevezzük bináris rendszernek Ön egyik pozíciója További pozíciók Ajánló Következő pozíciója

15 A bináris rendszer jutalékai
Bal láb és jobb láb jutalék 3-3 Ft 8-8 Ft 15-15 Ft 25-25 Ft 35-35 Ft 45-45 NAPELEMES RENDSZER !!!

16 De ez még nem minden! Ismerje meg, és ajánlja tovább rendszerünket ismerőseinek, barátainak, és szerezzen ajánlói jutalékokat is. Ajánlói jutalékok kifizetése több szinten keresztül működik: Ha ajánlottja is tovább népszerűsíti rendszerünk, abból is jutaléka képződik. Két fajta jutalék, több szinten keresztül Nézzük az ajánlói szinteket:

17 Ajánlói jutalék szintek:
Ajánlói szint Jutalék 1. szint (direkt) Ft 2. szint Ft 3. szint Ft 4. szint Ft 5. szint 500.- Ft 6. szint 300.- Ft 7. szint 200.- Ft

18 Nem hangzik rosszul, ugye?
Számoljunk egy kicsit. Ha csak 5 ismerősét érdekli a lehetőség, és nekik is 5 ismerősét, az már azt jelenti, hogy: 5x2500= Ft 5x5x2000= Ft Egy vásárlási utalvány ára már bőven meg is térült. És ez csak az ajánlói jutalék, ebben a példában nem is számoltunk még a bináris rendszer jutalékaival, aminél a FŐ cél a kiépített hálózatba visszatápláló napelemes rendszer, de addig is egyre magasabb összegek gyűlnek a rendszerben. Hogy tetszik Önnek a Free-Energy program?

19 Mi történik, ha megvan a 45-45 pozíció?
Ha él a döntési jogával, akkor lemondhat a napelemes rendszerről, és egyszeri, Ft-os jutalékban részesül. Amennyiben ezt nem kéri, úgy cégünk kiépíti Önnek DÍJMENTESEN a hálózatba tápláló napelemes rendszert, és elkészíti az ehhez szükséges dokumentációkat A kiépítést követően meghatározott ideig, de maximum 7 évig (3-7 év, ezt meghatározza az éppen aktuális kampány akció) bérleti díjat fizet, melynek összege: Ft, amely összeg maximum az infláció mértékével növekedhet. Ezt akár a rendszer tovább ajánlásával szerzett jutalékból is fizetheti. Az utolsó bérleti díj befizetése után a napelemes rendszer tulajdonjoga Önre száll automatikusan.

20 A hálózat többi tagja is jól jár, ha kitermelődik egy napelemes rendszer:
Amikor egy tagnál megvan a aktív pozíció, akkor automatikusan elhelyeződik a bináris fában, a legszükségesebb helyre 3 db bónusz pozíció. Ez még közelebb hozhatja a cél elérését. A bérleti díjak összege amint eléri az egy vásárlási utalvány összegét (50 E Ft) azonnal újabb 1 db bónusz pozíció kerül be a bináris fába.

21 Döntsön mielőbb, és használja ki a rendszer adta lehetőségeket!
Regisztráljon még ma! Kérje meg ajánlóját, hogy most regisztrálja be a rendszerbe.

22 Vásároljon akár több vásárlási utalványt!
Akármennyi vásárlási utalványt vásárolhat, és sokszorosan kihasználhatja ennek előnyét. A továbbiakat, felmerülő kérdéseit beszélje át még MOST ajánlójával. Bármilyen egyéb kérdése van a rendszerrel kapcsolatban, keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén.

23 Köszönjük, hogy végignézte bemutatónkat, és megismerkedett ezzel a nagyszerű lehetőséggel!


Letölteni ppt "Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések