Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők"— Előadás másolata:

1 „Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők. Ha az ÚR nem őrzi a várost, hiába vigyáznak rá az őrök. Hiába keltek korán, és feküsztök későn: fáradsággal szerzett kenyeret esztek. De akit az ÚR szeret, annak álmában is ad eleget. Bizony, az ÚR ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom. Mint a hős kezében a nyilak, olyanok a serdülő ifjak. Boldog az az ember, aki ilyenekkel tölti meg a tegzét: nem szégyenül meg, ha ellenségeivel van szóváltása a kapuban.” (Zsoltárok 127: 1-5)

2 Te vagy az, akiből élet árad,
Te vagy csak igaz szó a számban, Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, Hajnalcsillag vagy az éjszakában, Olyan egyedül érzem magam Nélküled.

3 De Te velem vagy Jézus, minden nap, Te vagy a fény, ha éjjel van, Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak Igaz barát, ki el nem hagy, Minden óra, minden nap a Tiéd.

4 Erős szikla vagy Te, mire állok,
Te vagy az, aki a boldogságot Elhoztad az égből az én szívembe. Én nem ismertelek, de Te ismertél, Életedet adtad, úgy szerettél, Hogyan köszönjem meg Néked az egész életem?

5 De Te velem vagy Jézus, minden nap, Te vagy a fény, ha éjjel van, Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak Igaz barát, ki el nem hagy, Minden óra, minden nap a Tiéd.

6 Jó, hogy velem vagy Jézus,
minden nap, Te vagy a fény, ha éjjel van, Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak Igaz barát, ki el nem hagy, Minden óra, minden nap a Tiéd.

7 Kegyelemből léphetünk be Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből,
Csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, Hívsz ó, Uram. Kegyelem által vezérelsz, Jövünk Hozzád Uram.

8 Minden törvényszegésünket elvetted!
A Bárány drága, szent vérével mostál meg.

9 Kegyelemből léphetünk be
Szent jelenlétedbe. Nem saját érdemeinkből, Csak Jézus vérével. Jelenlétedbe hívsz most, Hívsz ó, Uram. Kegyelem által vezérelsz, Jövünk Hozzád Uram. …Jövünk Hozzád Uram.

10 „Irgalmas és kegyelmes az ÚR, türelme hosszú, szeretete nagy
„Irgalmas és kegyelmes az ÚR, türelme hosszú, szeretete nagy. Nem perel mindvégig, nem tart haragja örökké. Nem vétkeink szerint bánik velünk, nem bűneink szerint fizet nekünk. Mert amilyen magasan van az ég a föld fölött, olyan nagy a szeretete az istenfélők iránt. Amilyen messze van napkelet napnyugattól, olyan messzire veti el vétkeinket. Amilyen irgalmas az apa fiaihoz, olyan irgalmas az ÚR az istenfélőkhöz. Hiszen tudja, hogyan formált, emlékszik rá, hogy porból lettünk. Az ember napjai olyanok, mint a fű, úgy virágzik, mint a mező virága. Ha végigsöpör rajta a szél, vége van, még a helyét sem lehet felismerni. De az ÚR szeretete mindörökké az istenfélőkkel van, és igazsága még az unokáikkal is; azokkal, akik megtartják szövetségét, és törődnek rendelkezéseinek teljesítésével.” (Zsoltárok 103: 8-18)

11 Mielőtt a világ meglett, Ő már téged eltervezett, téged Ő már akkor szeretett. Testedet Ő alkotta, lelkedet Ő formálta, azért vagy, mert Ő akarta!

12 Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő
Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő. Világítsa meg rajtad arcának fényét, és könyörüljön terajtad Ő. Fordítsa tereád az Úr az Ő orcáját, adjon tenéked békességet, és hozza el az Ő országát!

13 Mikor elszakadtál Tőle, Ő utánad jött a Földre
Mikor elszakadtál Tőle, Ő utánad jött a Földre. Helyetted Ő ment keresztre. A halálból kihozott, sebeivel meggyógyított, vérével tisztára mosott.

14 Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő
Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő. Világítsa meg rajtad arcának fényét, és könyörüljön terajtad Ő. Fordítsa tereád az Úr az Ő orcáját, adjon tenéked békességet, és hozza el az Ő országát!

15 Megmentette a lelkedet, Tőle kaptál új életet, mert Ő maga a szeretet
Megmentette a lelkedet, Tőle kaptál új életet, mert Ő maga a szeretet. Ő a te édesapád, Országa a te hazád, míg odaérsz, Ő vigyáz reád!

16 Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő
Áldjon meg téged az Úr, és őrizzen meg téged Ő. Világítsa meg rajtad arcának fényét, és könyörüljön terajtad Ő. Fordítsa tereád az Úr az Ő orcáját, adjon tenéked békességet, és hozza el az Ő országát!

17 Dicsérd, dicsérd, dicsérd az Urat.
Dicsérd, dicsérd, mert Ő irgalmas. És Ő jó, Hódolatra méltó. Ha Hozzá fordulsz nem vet el, Erős karja felemel. Halleluja…


Letölteni ppt "„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők"

Hasonló előadás


Google Hirdetések