Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz"— Előadás másolata:

1

2 A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz! A bajban lelkem társtalan – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

3 Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz
Ha arcod fényét elfedem – Krisztus, kegyelmezz! Te újból szólíts, Istenem! – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

4 Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz
Ha ajkam vétett ellened – Krisztus, kegyelmezz! A jó hírt zengjem csak Veled – Krisztus, kegyelmezz! Segíts – segíts! Ne hagyj – ne hagyj! Nézd, rámtör a bűn már! Te adj –Te adj erőt – erőt, Krisztus, kegyelmezz!

5 Világosságom és segítségem az Úr,kitől félnék
Világosságom és segítségem az Úr,kitől félnék? Életemnek ereje az Úr, kitől rettegnék? Ha rám támadnak is a gonoszok, szorongató ellenségeim,hogy marcangoljanak engem, majd megbotlanak és elesnek. Ha egy egész tábor is jön ellenem, nem fél a szívem. Ha háború is tör rám én akkor is az Úrban bizakodom. Halld meg Uram hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg! Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé! - szívem így válaszol: színed elé járulok Uram! Ne rejtsd el orcádat, ne utasítsd el hangosan szolgádat! Te vagy az én segítségem,ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem! Ha apám, anyám elhagyna is, az Úr magához fogad engem. Reménykedj az Úrban, légy erős és bátor szívű, reménykedj az Úrban! Ámen. 27. zsoltár

6 Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból!
Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

7 Miért maradnál a sötétben ? Jézus feltámadt a sírból!
Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

8 Miért szomorkodnál hiába ? Jézus feltámadt a sírból!
Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

9 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja!
Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

10

11

12 BÉKESSÉG NÉKTEK !

13

14 Békesség néked !

15 Ne légy hitetlen, hanem hívő!
ÉN URAM ÉS ÉN ISTENEM !

16

17 SZÉP NAPOT!


Letölteni ppt "A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz"

Hasonló előadás


Google Hirdetések