Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet."— Előadás másolata:

1 Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet azoknak, akik idegenkedve viselkednek egymással szemben! Nyisd meg szívünket, hogy felragyogó örömödet megtapasztalhassuk életünkben! Kérünk, hallgass meg minket! Ámen.

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

4 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

5 A Seregek URa, ő a dicső király!
Az ÚRé a föld és ami betölti, a földkerekség és a rajta lakók. Mert ő vetette meg alapját a tengereken, ő rögzítette a folyókon. Ki mehet föl az ÚR hegyére, és ki állhat meg szent helyén? Az ártatlan kezű, a tiszta szívű, aki nem sóvárog hiábavalóság után, és nem esküszik hamisan. Áldást nyer az ilyen az ÚRtól, igazságot a szabadító Istentől. Ilyen az a nemzedék, amely hozzá folyamodik, akik Jákób Istenének orcáját keresik. (Szela.) Emeljétek föl fejeteket, ti kapuk, emelkedjetek föl, ti ősi ajtók, hogy bemehessen a dicső király! Ki az a dicső király? Az erős és hatalmas ÚR, az ÚR, aki hatalmas a harcban. Emeljétek föl fejeteket, ti kapuk, emeljétek föl, ti ősi ajtók, hogy bemehessen a dicső király! Ki az a dicső király? A Seregek URa, ő a dicső király! 24.zsoltár

6 Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól
Jöjj, népek Megváltója! Így kér a föld lakója, Jöjj, lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye! Te érkezel Atyádtól Mennybéli palotádból, Hogy itt megvívj miértünk, És légy mi pajzsunk, vértünk.

7 Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos,
Az ösvény barátságos. Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

8

9

10

11

12

13

14 De Sion ezt mondta: Elhagyott engem az ÚR, megfeledkezett rólam az én Uram! 15Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? Ha mások megfeledkeznének is, én nem feledkezem meg rólad! Ézsaiás 49

15 Most keljetek fel ti is, csendesek mind, És együtt örvendjünk boldogan
Most keljetek fel ti is, csendesek mind, És együtt örvendjünk boldogan! Egy újszülött gyermek most reánk tekint, Az égi béke közöttünk van.   Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.   Csak Ő ad erőt újulást.    Csak Ő ad reményt,   bíztatást. 2x

16 Hát sietve kardotok dobjátok el, E béke mindig velünk marad
Hát sietve kardotok dobjátok el, E béke mindig velünk marad. A beteljesült Ige itt van közel, Isten végleg kegyelmet ad.   Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.   Csak Ő ad erőt újulást.     Csak Ő ad reményt, bíztatást. 2x

17 Te halál árnyában is megtalált nép, Jézus fénye világít rád
Te halál árnyában is megtalált nép, Jézus fénye világít rád. Ő begyógyítja világ minden sebét, Irgalmat hoz, vigasztalást.    Halleluja,  Isten nem hagy el,   Halleluja,  Jézust küldte el.     Csak Ő ad erőt újulást.     Csak Ő ad reményt, bíztatást. 2x

18 Szép napot!


Letölteni ppt "Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet."

Hasonló előadás


Google Hirdetések