Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját"— Előadás másolata:

1

2 Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

3 Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát
Kitárt karokkal mindenki áldja, mindenki áldja az élet Urát! Ujjongó szívvel zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját. Refr.: Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja, halleluja!

4 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

5 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

6 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

7 Dicsérjétek Istent szentélyében, dicsérjétek a hatalmas égboltozaton!
Dicsérjétek az URat! Dicsérjétek Istent szentélyében, dicsérjétek a hatalmas égboltozaton!  Dicsérjétek hatalmas tetteiért, dicsérjétek nagyságához méltóan!  Dicsérjétek kürtzengéssel, dicsérjétek lanttal és hárfával!  Dicsérjétek dobbal, körtáncot járva, dicsérjétek citerával és fuvolával!  Dicsérjétek csengő cintányérral, dicsérjétek zengő cintányérral!  Minden lélek dicsérje az URat! 150.zsoltár

8 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

9 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

10 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

11

12 1. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld hozzánk, Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 2. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Igédet éltesd szívünkben! Hogy lelkünk teljék meg veled, Mert akkor lángol és szeret: Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

13 3. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Növelj a hitben szüntelen, Mert nálad nélkül nincsen itt A Krisztust Úrnak valló hit. Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 4. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, S megálljunk végig győztesen! Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! 5. Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Ne hagyj a végső órán sem! S mi áldva mondunk éneket Most és a mennyben is neked, Ó, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

14 SZÉP NAPOT! Szép napot!


Letölteni ppt "Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját"

Hasonló előadás


Google Hirdetések