Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"— Előadás másolata:

1 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is. JÓ REGGELT !

2 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

3 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél
Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk, lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

4 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd
Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

5 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat
Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

6

7

8 Zarándokének. Dávidé. 133. zsoltár Ó, mily szép és mily gyönyörűséges, ha a testvérek egyetértésben élnek!  Olyan ez, mint mikor a drága olaj a fejről lecsordul a szakállra, Áron szakállára, amely leér köntöse gallérjára.   Olyan, mint a Hermón harmatja, amely leszáll a Sion hegyére. Csak oda küld az ÚR áldást és életet mindenkor.

9 Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten,
Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld hozzánk, Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Igédet éltesd szívünkben! Hogy lelkünk teljék meg veled, Mert akkor lángol és szeret:

10 Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Növelj a hitben szüntelen,
Mert nálad nélkül nincsen itt a Krisztust Úrnak valló hit. Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, S megálljunk végig győztesen!

11 Bízzál az Úrban teljes szívedből, és ne a magad eszére támaszkodjál !

12

13

14

15 Ha lehetséges, amennyire tőletek telik,
éljetek minden emberrel békességben. Róm 12,18

16 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér.
Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér. Velem vándorol utamon Jézus, Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

17 Velem vándorol utamon Jézus,
Bár az út néha oly sötét, Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd. Velem vándorol utamon Jézus, Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

18 Ha lehetséges, amennyire tőletek telik,
éljetek minden emberrel békességben. Róm 12,18

19 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér.
Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, hű vezér.


Letölteni ppt "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések