Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hálát adok Neked mennyei Atyám,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hálát adok Neked mennyei Atyám,"— Előadás másolata:

1 Hálát adok Neked mennyei Atyám,
szeretett Fiad, a Jézus Krisztus által, hogy ma éjjel minden kártól és veszedelemtől megőriztél, és kérlek, őrizz meg engem a mai napon is a bűntől és minden gonosztól, hogy minden cselekedetem és egész életem tetszésedre legyen. Mert én magamat, testemet, lelkemet és mindenemet kezedbe ajánlom. Szent angyalod legyen velem, hogy a gonosz ellenség erőt ne vehessen rajtam. Ámen. Luther Márton reggeli imádsága

2 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

3 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk,
lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

4 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

5 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat
Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

6 Fenn a mennyben az Úr minden győztesnek ád, Aki Jézussal járt, s benne hitt, Ragyogó koronát, fehér égi ruhát, Hárfa húrjait pengethetik. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

7 Vígan lépkedünk színarany utcákon át, Halljuk angyalok dicséretét, Szemünk láthatja Jézus szent ábrázatát, Aki vért ontott bűneinkért. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

8 Élet forrása kínálja élő vizét, Tiszta hűs vizét bőségesen
Élet forrása kínálja élő vizét, Tiszta hűs vizét bőségesen. Fényt az Úr maga áraszt és hint szerteszét, Halál nem lesz ott, éjszaka sem. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

9 Boldogok, akiknek az útja tökéletes, akik az ÚR törvénye szerint élnek
Boldogok, akiknek az útja tökéletes, akik az ÚR törvénye szerint élnek. Boldogok, akik megfogadják intelmeit, teljes szívvel keresik őt, nem követtek el álnokságot, hanem az ő útjain jártak. Te megparancsoltad, hogy utasításaidat pontosan megtartsák. Bárcsak állhatatosan járhatnék utadon, megtartván rendelkezéseidet! Akkor nem vallanék szégyent, ha figyelnék minden parancsolatodra. Tiszta szívből adok hálát neked, tanulva igazságos döntéseidet. Megtartom rendelkezéseidet, ne hagyj el engem soha! Hogyan tarthatja tisztán életútját az ifjú? Úgy, hogy megtartja igédet. Teljes szívből kereslek téged, ne engedd, hogy eltérjek parancsolataidtól! Szívembe zártam beszédedet, hogy ne vétkezzem ellened. Áldott vagy te, URam! Taníts meg rendelkezéseidre! 119.zsoltár

10 Ó,halld meg Uram, Ó,halld meg imám, hívlak jöjj, válaszolj
Ó,halld meg Uram, Ó,halld meg imám, hívlak jöjj, válaszolj! Ó, halld meg Uram, ó, halld meg imám, jöjj és figyelj reám.

11

12 Bízzál az Úrban teljes szívedből…

13 …és ne a magad eszére támaszkodjál !

14 Ha lehetséges, amennyire tőletek telik,
éljetek minden emberrel békességben. Róm 12,18

15 Amit Isten ígér, azt meg is tudja tenni.
Róm 4,21

16 A türelmes ember nagyon okos,
a türelmetlen pedig sok bolondságot követ el. Péld 14,29

17 angyalokat vendégeltek meg.
A vendégszeretetről meg ne feledkezzetek, mert ezáltal egyesek – tudtukon kívül – angyalokat vendégeltek meg. Zsid

18 Az imádságban legyetek kitartóak
Az imádságban legyetek kitartóak ! Pál levele a Kolossébeli gyülekezetnek 4,2

19 AZ ÍGÉRET SZÉP SZÓ, HA MEGTARTJÁK ÚGY JÓ.

20 Bízzál az Úrban teljes szívedből és ne a magad eszére támaszkodjál !

21 ISTEN NAGY ÍGÉRETE : 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme! 6Uralma növekedésének és a békének nem lesz vége a Dávid trónján és országában, mert megerősíti és megszilárdítja törvénnyel és igazsággal mostantól fogva mindörökké. Ézsaiás 9,5-6

22 Megnyílt az ég harmatozva,
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

23 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó, fényes Nap, Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

24 LEGYEN SZÉP NAPOD !


Letölteni ppt "Hálát adok Neked mennyei Atyám,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések