Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus te vagy minden álmom

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus te vagy minden álmom"— Előadás másolata:

1 Jézus te vagy minden álmom

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 Te vagy, Uram, a mécsesem, az Úr fénysugarat ad nekem a sötétségben" (2Sám 22,29

24

25 János 14:12 Bizony, bizony mondom néktek: A ki hisz én bennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, a melyeket én cselekszem; és nagyobbakat is cselekszik azoknál; mert én az én Atyámhoz megyek.

26 IMA AZ ÜDVÖSSÉGÉRT Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia. Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért, a Biblia tanítása szerint. Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból, az én megigazulásomért.   Kérlek Jézus, legyél az én Uram! Kérlek Jézus, legyél az én Megváltóm! Kérlek Jézus, legyél az én Gyógyítóm! IMA AZ ÜDVÖSSÉGÉRT Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia. Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért, a Biblia tanítása szerint. Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból, az én megigazulásomért.   Kérlek Jézus, legyél az én Uram! Kérlek Jézus, legyél az én Megváltóm! Kérlek Jézus, legyél az én Gyógyítóm!   IMA AZ ÜDVÖSSÉGÉRT Hiszem, hogy Jézus Istennek Fia. Hiszem, hogy Jézus meghalt az én bűneimért, a Biblia tanítása szerint. Hiszem, hogy Jézus feltámadt a halálból, az én megigazulásomért.   Kérlek Jézus, legyél az én Uram! Kérlek Jézus, legyél az én Megváltóm! Kérlek Jézus, legyél az én Gyógyítóm!  

27 Jézus, Te vagy az én Uram. Jézus, Te vagy az én Megváltóm
Jézus, Te vagy az én Uram. Jézus, Te vagy az én Megváltóm. Jézus, Te vagy az én Gyógyítóm.   Meg vagyok váltva. Újjászülettem Krisztusban. Az Ő szent vére örökre megtisztított minden bűntől. Ez az igazság, mert Isten Igéje igazság. Köszönöm Neked drága Jézusom. Ámen.

28 Mert mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik. (Róm
Mert mindenki, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik. (Róm. 10,13.) Valaki azért vallást tesz énrólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt. (Mát. 10,32.)

29

30


Letölteni ppt "Jézus te vagy minden álmom"

Hasonló előadás


Google Hirdetések