Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hálát adok Neked mennyei Atyám,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hálát adok Neked mennyei Atyám,"— Előadás másolata:

1 Hálát adok Neked mennyei Atyám,
szeretett Fiad, a Jézus Krisztus által, hogy ma éjjel minden kártól és veszedelemtől megőriztél, és kérlek, őrizz meg engem a mai napon is a bűntől és minden gonosztól, hogy minden cselekedetem és egész életem tetszésedre legyen. Mert én magamat, testemet, lelkemet és mindenemet kezedbe ajánlom. Szent angyalod legyen velem, hogy a gonosz ellenség erőt ne vehessen rajtam. Ámen. Luther Márton reggeli imádsága

2 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

3 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél
Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk,lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

4 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd.
Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

5 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat
Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

6 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér.
Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér.

7 Velem vándorol utamon Jézus,
Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

8 Velem vándorol utamon Jézus,
Bár az út néha oly sötét, Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd.

9 Velem vándorol utamon Jézus,
Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

10 Meddig feledkezel meg rólam, Uram, mindörökre
Meddig feledkezel meg rólam, Uram, mindörökre? Meddig rejted el arcodat előlem? Meddig emészti még lelkem a fájdalom és szívemet a mindennapi gond? Meddig uralkodik még rajtam az ellenség?  Tekints rám, Uram, Istenem, és hallgass meg! Adj világosságot szememnek, nehogy halálba szenderüljek s ellenségem azzal dicsekedjék: „Legyőztem!” Ne örüljön ellenfelem azon, hogy elestem, hiszen irgalmasságodban bizakodtam, Uram. Segítséged legyen öröme szívemnek, hogy énekeljek az Úrnak, aki jót tett velem. 13. zsoltár

11 ha apránként építsz. A sok kicsi sokra megy,
Álmod úgy valósul meg, ha apránként építsz. A sok kicsi sokra megy, műved így gyarapszik.

12 szánj időt a szépre. Ne sokat tégy, de azt jól,
Életed éld szabadon, szánj időt a szépre. Ne sokat tégy, de azt jól, s öröm lesz a bére.

13 Kőre követ nap mint nap, titkod lassan érik. S így növekszel
nap mint nap, Míg felérsz az égig !

14 DORANDO PIETRI 1908

15

16 LÉGY HŰ MINDHALÁLIG ÉS NEKED ADOM AZ ÉLET KORONÁJÁT.
Jelenések könyve

17 Fenn a mennyben az Úr minden győztesnek ád, Aki Jézussal járt, s benne hitt, Ragyogó koronát, fehér égi ruhát, Hárfa húrjait pengethetik. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

18 Vígan lépkedünk színarany utcákon át, Halljuk angyalok dicséretét, Szemünk láthatja Jézus szent ábrázatát, Aki vért ontott bűneinkért. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

19 Élet forrása kínálja élő vizét, Tiszta hűs vizét bőségesen
Élet forrása kínálja élő vizét, Tiszta hűs vizét bőségesen. Fényt az Úr maga áraszt és hint szerteszét, Halál nem lesz ott, éjszaka sem. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

20 LÉGY HŰ MINDHALÁLIG ÉS NEKED ADOM AZ ÉLET KORONÁJÁT.
Jelenések könyve

21 8.A.

22 8.A.

23 8.A.

24 5.C.

25 7.C.

26 Fenn a mennyben az Úr minden győztesnek ád, Aki Jézussal járt, s benne hitt, Ragyogó koronát, fehér égi ruhát, Hárfa húrjait pengethetik. Igen, ott minden kész, igen ott minden kész, Minden győztesnek jár örök rész. Boldog véghetetlen öröm vár odafenn, Jézusért én is elnyerhetem.

27 LEGYEN SZÉP NAPOD !


Letölteni ppt "Hálát adok Neked mennyei Atyám,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések