Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Feltámadt ! – húsvét után…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Feltámadt ! – húsvét után…"— Előadás másolata:

1 Feltámadt ! – húsvét után…

2 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

3 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

4 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

5 Magasztallak téged, Istenem, királyom, áldom nevedet mindörökké
Magasztallak téged, Istenem, királyom, áldom nevedet mindörökké. Mindennap áldalak téged, dicsérem nevedet mindörökké. Nagy az Úr, méltó, hogy dicsérjék nagysága felfoghatatlan. Nemzedékről nemzedékre dicsérik műveidet, hirdetik hatalmas tetteidet… Az Úrnak minden útja igaz és minden tette jóságos. Közel van az Úr mindenkihez, aki hívja, mindenkihez, aki igazán hívja… Az Úr dicséretét hirdeti ajkam, áldja mindenki az ő szent nevét mindörökké zsoltár

6

7

8

9 Miért kullogsz még a kő felé?
Jézus feltámadt a sírból! Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

10 Miért maradnál a sötétben ?
Jézus feltámadt a sírból! Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

11 Miért szomorkodnál hiába ?
Jézus feltámadt a sírból! Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

12

13 Nincs itt… De hol van?

14

15 BÉKESSÉG NÉKTEK !

16

17 Legyen békességed, ne félj : Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !


Letölteni ppt "Feltámadt ! – húsvét után…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések