Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Úton böjtben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Úton böjtben."— Előadás másolata:

1 Úton böjtben

2 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat!
Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

3 Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

4 A te kezed teremtett és alkotott, adj nekem értelmet, hogy megértsem parancsaid. Örömmel néznek rám, akik félnek téged, mivel szavamra hagyatkozom. Érje szégyen a gőgösöket, akik jogtalanul elnyomnak, ám én törvényedhez igazodom. Álljanak mellém, akik félnek téged, akik tekintettel vannak parancsaidra. Szívem tartson ki hűen végzéseid mellett, akkor nem vallok szégyent sohasem… Egész szívemből szólítalak, Uram, hallgass meg! Az utat, amelyre tanítasz, azt fogom követni. Hozzád kiáltok, adj szabadulást, s megtartom parancsaidat. Korán reggel jövök segítségért, és várok szavaidra. Szemem már az éjjeli őrség előtt ébred, hogy megfontoljam tanításod szavát. Halld meg hangomat, Uram, irgalmad szerint, s ahogy megígérted, adj nekem életet! 119.Zsoltár

5 Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj.
Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

6 Tiéd leszek, Néked élek már!
A te tested éltessen bennünket, adjon nekünk lelki kenyeret! Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

7 A te véred által menekült meg földünk népe minden bűn alól.
Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!

8

9 Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Irgalmazz nékünk, Ó, Jézus, ó, Jézus! Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Hallgass meg minket, Ó, Jézus, ó, Jézus! Krisztus, ártatlan Bárány, Ki miértünk megholtál, A keresztfa oltárán Nagy engedelmes voltál. Viselvén bűneinket, Megváltottál minket. Adj békességet, Ó, Jézus, ó, Jézus!

10 PSZT! HALLOTTAD ?

11

12

13 NEM PLETYKA, EZ HÍR : JÓ HÍR=EVANGÉLIUM !

14

15 Miért kullogsz még a kő felé? Jézus feltámadt a sírból!
Ez a hajnal lett a győztesé Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

16 Miért maradnál a sötétben ? Jézus feltámadt a sírból!
Szíved tárd a fényre egészen Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

17 Miért szomorkodnál hiába ? Jézus feltámadt a sírból!
Indulj kiáltsd szét a világba Velünk lesz mindig Ő . Halleluja lásd a nagy csodát : Halleluja vidd a hírt tovább : Velünk lesz mindig Ő.

18 Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
Add tovább a jó hírt : Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !


Letölteni ppt "Úton böjtben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések