Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt- Isten hozott !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt- Isten hozott !."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt- Isten hozott !

2 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat
Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat! Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

3 Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, Így Isten titka megnyílik neked.

4 hanem az Úr törvényében gyönyörködik,
Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek útjára, és nem ül a csúfolódók székére, hanem az Úr törvényében gyönyörködik, és az ő törvényéről elmélkedik éjjel­ - nappal. Olyan lesz, mint a folyóvíz mellé ültetett fa, amely idejében megtermi gyümölcsét, és nem hervad el a lombja. Minden sikerül, amit tesz. Nem így járnak a bűnösök, hanem úgy, mint a polyva, amelyet szétszór a szél. Ezért nem állhatnak meg a bűnösök az ítélet idején és a vétkesek az igazak közösségében. Mert ismeri az Úr az igazak útját, a bűnösök útja pedig semmibe vész. 1. zsoltár

5 Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom,
Jézus, te égi szép tündöklő fényű név. Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom, Terólad zeng dalom, ragyogj felém!

6 Az élet száz veszély, én lelkem, mégse félj,
Míg ő hord karjain, hű Mestered! Elhagynak emberek, mit árt, ha ő veled, Töröld le könnyedet: Jézus szeret!

7 szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem,
Tisztíts meg teljesen, szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem, Míg a homályon át a lelkem otthonát, Világosságodat elérhetem.

8 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

9

10 Jézus mondja: Én vagyok az ajtó:
ha valaki rajtam át megy be az megtartatik, az bejár és kijár, és legelőt talál." János 10,9.

11

12

13

14

15 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

16 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

17 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

18 SZÉP NAPOT! JÓ UTAT!


Letölteni ppt "Jó reggelt- Isten hozott !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések