Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ITT A KARÁCSONY!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ITT A KARÁCSONY!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk,"— Előadás másolata:

1 ITT A KARÁCSONY!

2

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

4 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám, Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

5 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

6 Adventi hírnök: friss fenyő ág, Lobog már négy kis gyertya láng! Azt mondja Jézus, visszajön még, Újjá lesz akkor föld és ég! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

7 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja! Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

8 Adventi hírnök: friss fenyő ág, Lobog már négy kis gyertya láng! Azt mondja Jézus, visszajön még, Újjá lesz akkor föld és ég! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

9 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

10 Föld, virulj ki, hadd fakadjon Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

11 SZERETLEK-így szól az Úr!

12

13 Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok! Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok.

14 Istennek Fia, aki született jászolban, jászolban, Ő leszen néktek Üdvözítőtök valóban, valóban.

15 A tűz körül ültek a pásztorok, sötét éjszaka volt, és akkor jöttek a mennyből az angyalok, hoztak napvilágot. Hoztak napvilágot, hoztak napvilágot, és akkor jöttek a mennyből az angyalok, hoztak napvilágot.

16 Ezt látva mindnyájan megijedtek, mert a fény vakító volt, és akkor szóltak a mennyből az angyalok, Jézus megszületett! Jézus megszületett, Jézus megszületett, és akkor szóltak a mennyből az angyalok, Jézus megszületett!

17 Pásztorok, pásztorok örvendezve sietnek Jézushoz Betlehembe. köszöntést mondanak a kisdednek, ki váltságot hozott az embernek.

18 Angyalok szózata minket is hív, értse meg ezt tehát minden hű szív: a kisded Jézuskát mi is áldjuk, mint a hív pásztorok magasztaljuk.

19

20 Dicsőség mennyben az Istennek! Dicsőség mennyben az Istennek! Az angyali seregek Vígan így énekelnek: Dicsőség, dicsőség Istennek.

21 Békesség földön az embernek! Békesség földön az embernek, Kit az igaz szeretet A kis Jézushoz vezet, Békesség, békesség embernek.

22 Dicsérjük a szent angyalokkal, Imádjuk a hív pásztorokkal Az isteni gyermeket, Ki minket így szeretett, Dicsérjük, imádjuk és áldjuk.

23 BOLDOG KARÁCSONYT!


Letölteni ppt "ITT A KARÁCSONY!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések