Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged;

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged;"— Előadás másolata:

1 Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !

2 Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé teszlek még, benned megáldatik minden nép."

3 Elindult e szóra Ábrahám, ment és ment át a nagy pusztán. Hosszú útját hittel járta, míg el nem ért Kánaánba; Irányűtje volt az Úr szava, s hű útitársa az Úr maga.

4 Hívők példaképe, Ábrahám, én is bár utad járhatnám! Hív az Úr már régen érzem, most itt állok útra készen; Kezed, Uram, hitben megfogom, és reád bízom a holnapom.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága.

17 Dicsőség mennyben az Istennek! Az angyali seregek Vígan így énekelnek: Dicsőség, dicsőség Istennek! Békesség földön az embernek! Kit az igaz szeretet A Jézushoz elvezet, Békesség, békesség embernek!

18 Dicsérjük a szent angyalokkal, Imádjuk a hű pásztorokkal Az isteni Gyermeket, Ki minket így szeretett. Dicsérjük, imádjuk és áldjuk!

19


Letölteni ppt "Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged;"

Hasonló előadás


Google Hirdetések