Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT !. Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT !. Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!"— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT !

2 Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!

3

4

5 Az Úr így szólt Ábrámhoz: „Vonulj ki földedről, rokonságod köréből és atyád házából arra a földre, amelyet majd mutatok neked. Nagy néppé teszlek. Megáldalak és naggyá teszem nevedet, s te magad is áldás leszel. Megáldom azokat, akik áldanak téged, de akik átkoznak téged, azokat én is megátkozom. Általad nyer áldást a föld minden nemzetsége.”

6

7 Szólt az Isten egykor: »Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé teszlek még, benned megáldatik minden nép."

8 Elindult e szóra Ábrahám, ment és ment át a nagy pusztán. Hosszú útját hittel járta, míg el nem ért Kánaánba; Iránytűje volt az Úr szava, s hű útitársa az Úr maga.

9 Hívők példaképe, Ábrahám, én is bár utad járhatnám! Hív az Úr már régen érzem, most itt állok útra készen; Kezed, Uram, hitben megfogom, és reád bízom a holnapom.

10

11 Hívők példaképe, Ábrahám, én is bár utad járhatnám! Hív az Úr már régen érzem, most itt állok útra készen; Kezed, Uram, hitben megfogom, és reád bízom a holnapom.

12 SZÉP NAPOT ! Hagyd az ÚRra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik … Példabeszédek könyve


Letölteni ppt "JÓ REGGELT !. Mert én, az ÚR, a te Istened, erősen fogom jobb kezedet, és ezt mondom neked: Ne félj, én megsegítlek!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések