Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2014.02.09 Gitáros énekek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2014.02.09 Gitáros énekek."— Előadás másolata:

1 Gitáros énekek

2 Bevonulás Ref: Jöjj hozzám, légy velem, örök békéd, békéd add nekem!x2 Szeretetre vágyom, kell egy hű barát, aki velem van és nem hagy el a nehéz napokon át. Ne félj hát! Ő megsegít, figyeljed szavát, tedd kezébe életed, s a békét add tovább!

3 Kyriére Irgalmazz énnekem, Jó Atyám, Istenem Irgalmazz énnekem! Kegyelmezz Jézusom, megváltó Krisztusom Kegyelmezz Jézusom! Irgalmazz minekünk, Szentlélek Istenünk Irgalmazz minekünk!

4 Dicsőség Dicsőség az Atyának, a Fiúnak, a Szentléleknek miképpen kezdetben most és mindörökké.

5 Alleluja Alleluja… 1. Lelkem az Urat dicsérd, áldjad az Istenek Istenét. Jósága végtelen él, irgalma megmarad örökké. Alleluja… 2. Minden szív áldjon, Uram, magasztaljon téged ég és föld, Beszéljék hatalmadat, zengjenek országod fényéről. Alleluja…

6 Felajánlás Ízleld és lásd, hogy jó az Úr! Ó, ízleld és lásd, hogy az Úr jó! |:Boldog ember az, ki benne bízik!:| Ő jó, Ő jó, Ő jó!

7 Szent vagy Szent vagy, szent vagy Mindenségnek Ura Istene Dicsőséged betölti a mennyet és a földet Hozsanna a magasságban Ó áldott ki az úr nevében eljő mihozzánk

8 Isten Báránya Bűneinket égi bárány, szentvérednek drága árán Mind elveszed irgalmazz nekem. Mind elveszed irgalmazz nekünk. Mind elveszed adj békét nekünk.

9 Áldozás Tápláló szent kenyér, Tápláló drága vér, Betölti szívemet a végtelen. Békémnek záloga, Lelkemnek otthona, Formáld át életem, Légy velem!

10 Kivonulás Indulj és menj, hirdesd szavam, népemhez küldelek Én. Tövis és gaz, vér és panasz, meddig halgassam még Én? |:Küldelek Én, megáldlak Én, csak menj és hirdesd szavam.:| Tüzessé teszem ajkaidat, gyémánttá homlokodat, népemnek őrévé rendellek Én, Lelkemet adom melléd.


Letölteni ppt "2014.02.09 Gitáros énekek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések