Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Boldog 2014-et !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Boldog 2014-et !."— Előadás másolata:

1 Boldog 2014-et !

2 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

3 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél
Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk, lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

4 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

5 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat
Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

6 Hallgass rám fiam, fogadd el szavam, tartsd a szívedben a tanácsaimat!
Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,így Isten titka megnyílik neked.

7 Figyelj rám fiam, kiálts hangosan
Figyelj rám fiam, kiálts hangosan! Mindent megértesz ha szíved nyitva van. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket, hogy a bölcsesség honnan ered. Keresd mint az ezüstöt, mint a rejtett kincseket,így Isten titka megnyílik neked.

8 URam, igéd örökké megmarad, szilárdan, akár az ég
URam, igéd örökké megmarad, szilárdan, akár az ég. Nemzedékről nemzedékre megmarad igazságod. Megszilárdítottad a földet, ezért áll. Döntéseid szerint áll ma is, mert téged szolgál a mindenség. Ha nem törvényed gyönyörködtetne, elpusztulnék nyomorúságomban. Sohasem felejtem el utasításaidat, mert azokkal éltetsz engem. Tied vagyok! … Mennyire szeretem törvényedet! Egész nap azon elmélkedem. Bölcsebbé tesz ellenségeimnél parancsolatod, és enyém marad az örökké. Minden tanítómnál okosabb lettem, mert intelmeiden elmélkedem. Értelmesebb vagyok a véneknél, mert megfogadtam utasításaidat. Nem lépek lábammal semmilyen rossz útra, hogy megtarthassam igédet. Döntéseidtől nem tértem el, mert te tanítottál azokra. Milyen édesek ínyemnek ígéreteid! Édesebbek, mint számnak a méz. Utasításaid értelmessé tettek, ezért gyűlölök minden hamis ösvényt. Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága. – Zsolt 119

9 Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom,
Jézus, te égi szép tündöklő fényű név. Legszentebb énnekem e föld ölén. Benned van irgalom, Erőd magasztalom, Terólad zeng dalom, ragyogj felém!

10 Az élet száz veszély, én lelkem, mégse félj,
Míg ő hord karjain, hű Mestered! Elhagynak emberek, mit árt, ha ő veled, Töröld le könnyedet: Jézus szeret!

11 szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem,
Tisztíts meg teljesen, szentelj meg,hadd legyen Fényedből fénysugár az életem, Míg a homályon át a lelkem otthonát, Világosságodat elérhetem.

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24 Lábam előtt mécses a te igéd,
ösvényem világossága.

25 Ím, készen vár a jászol, A szív többé nem gyászol, Az éjszaka világos, Az ösvény barátságos. Ó, szállj közénk, Királyunk! Íme, eléd kiállunk: A sötétség elmúljon, A hit fénye ragyogjon!

26


Letölteni ppt "Boldog 2014-et !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések