Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Urunk. Ádvent van, és mi várunk

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Urunk. Ádvent van, és mi várunk"— Előadás másolata:

1 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket! Add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

2 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld széthullik, minden hegy leomlik De egy Kőszikla örökké áll Tajtékzik a tenger, gyilkol a sok fegyver Nékünk mégsem árt a halál

3 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Eladó már minden, örömöd még sincsen Ha ez a forrás nem árad ránk Ő az, aki ingyen már oda adott mindent Értünk áldozva önmagát

4 Jézus a mi oltalmunk, erősségünk
Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Fogták, elítélték és megfeszítették Isten Fiát mihelyettünk Nincs már ítélet, vád sohasem érhet Vére eltörölt minden bűnt

5 Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő
Ó jöjj, ó jöjj, Üdvözítő, Beteljesült már az idő. Törd át az ég zárt ajtaját, Vár a világ sóvárgva rád. Megnyílt az ég harmatozva, Megváltónkat hogy lehozza. Ég felhői, nyíljatok szét, Hozva Jákób fejedelmét!

6 Föld, virulj ki, hadd fakadjon
Viruló zöld völgyön-halmon! Nyílj ki, földnek szép Virága, Dávid háza nagy Királya! Ó,fényes Nap,Ó, szép Csillag, Téged vágyunk mi látni csak. Kelj fel napunk,fényességed Űzze el a sötétséget!

7 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket! Add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

8 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

9 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng! Ha zörget Jézus, jól figyelj ám, Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

10 ADVENTUS DOMINI = AZ Úr eljövetele, érkezése
MINDENNEK RENDELT IDEJE VAN… ADVENTUS DOMINI = AZ Úr eljövetele, érkezése

11

12

13 Urunk. Ádvent van, és mi várunk
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket, sugaraiddal égess minket tisztára, hogy ragyogó karácsonyunk lehessen! Addig is add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen!

14 Nem lesz egyedül szívem többé, glóri’, halleluja!
Velem van az én Uram mindörökké, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja! Jézus, Hajnalcsillag, glóri’, halleluja!

15 Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag.
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket, sugaraiddal égess minket tisztára, hogy ragyogó karácsonyunk lehessen! Addig is add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen! Jézus mondja: Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag. Jelenések könyve 21:16

16

17

18

19

20 Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag.
Urunk! Ádvent van, és mi várunk. A világ egyre hangosabb, mi szeretnénk csendben lenni. Olyan áldott csendben, amikor meghallani a hóesés kezdetét. Ragyogd be az életünket, Te, Aki a Fény vagy, és világosságul jöttél számunkra is! Fényeddel űzd el félelmeinket, láttasd meg bűneinket, sugaraiddal égess minket tisztára, hogy ragyogó karácsonyunk lehessen! Addig is add, hogy ebben az órában, ezen a napon megérezhessük a Te jelenlétedet. Ámen! SZÉP NAPOT ! Jézus mondja: Én vagyok Dávid gyökere és új hajtása, a fényes hajnalcsillag. Jelenések könyve 21:16


Letölteni ppt "Urunk. Ádvent van, és mi várunk"

Hasonló előadás


Google Hirdetések