Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt- Isten hozott !.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt- Isten hozott !."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt- Isten hozott !

2 Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám,
Égi lángod járja át szívem és a szám! Oldj fel, küldj el, tölts el tűzzel! Isten élő Lelke, jöjj, áldva szállj le rám! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt, Ó, segíts, hogy hagyjam el bűnök útjait! Isten élő Lelke, jöjj, légy vezérem itt!

3 Csak nyisd ki a szíved és sose félj, mert él az Úr, csak nyisd ki a szíved s kérd te is őt, hogy Ő legyen Úr! Az Úr áldása van teveled és békesség! 2x Salom haverim, salom haverim, salom, salom! Le hitraot, le hitraot, salom, salom!

4 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

5 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

6 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

7 Erőt kaptok, amikor eljön hozzátok a Szentlélek,
és tanúim lesztek Jeruzsálemben, egész Júdeában és Samáriában, sőt egészen a föld végső határáig. Apcsel 1

8

9 Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! Örvendjünk, vigadjunk e napon, örvendjünk, vigadjunk e napon, mert ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett.

10 Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk
Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. Szolgáljuk hűséggel szent nevét, szolgáljuk hűséggel szent nevét! Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk.

11 Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk
Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. Egy hittel mondjuk, hogy jöjj vissza már, egy hittel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Jövel Uram, jövel, Uram, jövel Úr Jézus!

12 Jó utat ! Jézus mondja: menjetek el tehát
és tegyetek tanítvánnyá minden népet … Jó utat !


Letölteni ppt "Jó reggelt- Isten hozott !."

Hasonló előadás


Google Hirdetések