Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …"— Előadás másolata:

1 Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …

2 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

3 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

4 Jöjjetek, örvendezzünk az Úr előtt, ujjongjunk szabadító kősziklánk előtt!
Menjünk eléje hálaadással, ujjongjunk előtte énekszóval! Mert nagy Isten az Úr, nagy király minden isten fölött. Kezében vannak a föld mélységei, a hegyek ormai is az övéi. Övé a tenger, hiszen ő alkotta, a szárazföldet is az ő keze formálta. Jöjjetek, boruljunk le, hajoljunk meg, essünk térdre alkotónk, az Úr előtt!

5 Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten,
Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld hozzánk, Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Igédet éltesd szívünkben! Hogy lelkünk teljék meg veled, Mert akkor lángol és szeret: Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

6 Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen,
Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, S megálljunk végig győztesen! Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

7

8

9 Ti vagytok a tanúk. És íme, én elküldöm nektek, akit Atyám ígért, Ezután kivitte őket Betániáig, felemelte a kezét, és megáldotta őket. És miközben áldotta őket, eltávolodott tőlük, és felvitetett a mennybe. Ekkor leborulva imádták őt, majd nagy örömmel visszatértek Jeruzsálembe;(Lukács24:50-51)

10

11

12

13

14

15

16

17 KÖZEL, VAGY TÁVOL ?

18

19

20

21 …megáldalak, és áldás leszel.
(1Móz.12:2)

22

23 Örök Isten, áldj meg minket,
Legyen őrző gondod ránk! Te vezessed lépteinket: Te vagy áldó, jó Atyánk. Tereád vár minden nép: Te vagy út és békesség. Szeretettel nézz a földre! Neved áldjuk mindörökre.

24 Szép napot! Jézus mondja: menjetek el tehát
és tegyetek tanítvánnyá minden népet … Szép napot!


Letölteni ppt "Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …"

Hasonló előadás


Google Hirdetések