Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"— Előadás másolata:

1 Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is. JÓ REGGELT !

2 Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! Örvendjünk, vigadjunk e napon, örvendjünk, vigadjunk e napon, mert ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett.

3 Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk
Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. Szolgáljuk hűséggel szent nevét, szolgáljuk hűséggel szent nevét! Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk.

4 Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk
Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. Egy hittel mondjuk, hogy jöjj vissza már, egy hittel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Jövel Uram, jövel, Uram, jövel Úr Jézus! .

5 URam, hadd szálljon hozzád esedezésem, tégy értelmessé igéddel
URam, hadd szálljon hozzád esedezésem, tégy értelmessé igéddel! Jusson színed elé könyörgésem, ígéreted szerint ments meg engem! Áradjon ajkamról a dicséret, mert megtanítasz rendelkezéseidre. Válaszoljon beszédedre nyelvem, mert minden parancsolatod igaz. Kezed legyen segítségemre, mert utasításaidat választottam. Szabadításodra vágyom, URam, törvényedben gyönyörködöm.  Tartsd meg életemet, hogy dicsérhesselek, és döntéseiddel segíts engem! 119. zsoltár

6 Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán
Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

7 Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél
Néha sötétség vár, arcunkba fúj a szél. De bátran megyünk, lábunk egyszerre lép Istenünk eszközeként. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

8 Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd
Sokan megálltak már. Elég volt a beszéd. Egész életünk itt a keresztre néz, értjük már üzenetét. Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

9 Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat
Aki sír, ne sírjon, Emeld a fáradtat! Hiszen mindennap itt van, velünk marad. Újra szóljon ez a dal! Refr: Szinte hallom, újra hallom, szól a régóta vándorlók dala. Minden éjjel, minden délben hallom, hogy zeng a dallama.

10

11

12 Az Úr így szólt Ábrámhoz: „Vonulj ki földedről, rokonságod köréből és atyád házából arra a földre, amelyet majd mutatok neked.  Nagy néppé teszlek. Megáldalak és naggyá teszem nevedet, s te magad is áldás leszel. Megáldom azokat, akik áldanak téged, de akik átkoznak téged, azokat én is megátkozom. Általad nyer áldást a föld minden nemzetsége.” 

13 Ábrahám hitből engedelmeskedett a hívásnak, hogy költözzék arra a vidékre, amelyet örökségül kellett kapnia. Elindult anélkül, hogy tudta volna, hová megy. Zsidókhoz írt levél 11,8

14 Bízzál az Úrban teljes szívedből…
Példabeszédek könyve 3, 5

15 Örök Isten áldj meg minket, legyen őrző gondod ránk
Örök Isten áldj meg minket, legyen őrző gondod ránk. Te vezessed lépteinket, te vagy áldó jó Atyánk. Tereád vár minden nép, te vagy út és békesség. Szeretettel nézz a földre, neved áldjuk mindörökre !

16 Bízzál az Úrban teljes szívedből…
Példabeszédek könyve 3, 5


Letölteni ppt "Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések