Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fölöttünk új csillag ég Jöttét vártuk, vártuk rég. És a fényes éjszakában A csend le száll Hó szűz fehér és a szó az égig ér Egy éjszakányi béke, Végre.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fölöttünk új csillag ég Jöttét vártuk, vártuk rég. És a fényes éjszakában A csend le száll Hó szűz fehér és a szó az égig ér Egy éjszakányi béke, Végre."— Előadás másolata:

1 Fölöttünk új csillag ég Jöttét vártuk, vártuk rég. És a fényes éjszakában A csend le száll Hó szűz fehér és a szó az égig ér Egy éjszakányi béke, Végre adassék nekünk Gyere ünneplej velünk!

2 Karácsony éjjel jöjj hozzánk Karácsony éjjel nézz le ránk Ezredszer is tégy velünk csodát! A leghosszabbik éjszakán Elindulunk a fény után, S karácsony lesz egész éven át!

3 Ne nézd a bőr színét, se a zászló jelét. És a szót csak szó kövesse, ez így legyen. Hulljon hát a hó. Igen, hinni volna jó Hogy mégis győz a bárány S béke adatik nekünk Gyere ünnepelj velünk!

4 Karácsony éjjel jöjj hozzánk Karácsony éjjel nézz le ránk Ezredszer is tégy velünk csodát! A leghosszabbik éjszakán Elindulunk a fény után, S karácsony lesz egész éven át!

5 Ma a föld köré vonjunk emberláncot, Ezen az egy napon szeressük együtt őt! S ha egy kéz kezedhez ér, Jól szorítsd, az élet ennyit ér! Szoríts az életért! Karácsony éjjel jöjj hozzánk… Karácsony éjjel nézz le ránk …

6 Karácsony éjjel jöjj hozzánk Karácsony éjjel nézz le ránk Ezredszer is tégy velünk csodát! A leghosszabbik éjszakán Elindulunk a fény után, S karácsony lesz egész éven át!


Letölteni ppt "Fölöttünk új csillag ég Jöttét vártuk, vártuk rég. És a fényes éjszakában A csend le száll Hó szűz fehér és a szó az égig ér Egy éjszakányi béke, Végre."

Hasonló előadás


Google Hirdetések