Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban. Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban. Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy."— Előadás másolata:

1 Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban. Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy az éjszakában. Olyan egyedül érzem magam Nélküled. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban. Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy az éjszakában. Olyan egyedül érzem magam Nélküled.

2 De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van. Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd! De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van. Te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, Te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd!

3 Erős szikla vagy Te, amire állok. Te vagy az, aki a boldogságot elhoztad az égből az én szívembe. Én nem ismertelek, de Te ismertél. Életedet adtad, úgy szerettél. Hogyan köszönjem meg néked az egész életem? Erős szikla vagy Te, amire állok. Te vagy az, aki a boldogságot elhoztad az égből az én szívembe. Én nem ismertelek, de Te ismertél. Életedet adtad, úgy szerettél. Hogyan köszönjem meg néked az egész életem?

4 De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd. De Te velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd.

5 Jó, hogy velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd. Jó, hogy velem vagy Jézus, minden nap. Te vagy a fény, ha éjjel van, te vagy a tűz a szívemben, ami ég. Jézus, te vagy az életemben csak igaz barát, ki el nem hagy. Minden óra, minden nap a tiéd.


Letölteni ppt "Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban. Szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések