Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,"— Előadás másolata:

1 Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok, lelkem Pásztora.

2 Éltem megtartója, türelmed végtelen, Te hű maradsz, ha néha gyermeked hitetlen. Ha eltévedt bárányként utol ér hívó szavad, Hozzád futok, lelkem Pásztora.

3 Éjszakában jelző tűz, nappal fényes napsugár, Mutatod nékem utad, karjaidban béke van, Ha fúj a hideg szél, zúg az élet vihara, Hozzád futok, lelkem Pásztora.

4 Tőled kaptam életem, hát néked élem én, Bár teljes szívvel szeretlek, Te előbb szerettél. Ha mély völgyben is járok, ha szólít Mesterem szava, Hozzád futok, lelkem Pásztora.


Letölteni ppt "Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések