Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj."— Előadás másolata:

1

2 Egy perc az élet – It’s Now Or Never

3 Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj csak át!

4 Egy perc az élet – It’s Now Or Never Szemedbe nézve lángra gyúl az ember, szívem azóta egy lávatenger. Mit ér az életem nélküled, szerelmem? Remegek én, légy az enyém, ne várj!

5 Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg drágám az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj csak át!

6 Egy perc az élet – It’s Now Or Never Miről beszéljek, nem kell már a szó sem, hisz rajtad kívül, nincs már senki nékem. Ajkad megőrjít, mindenem te vagy már. Ez a jelen, a szerelem, ne várj!

7 Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg drágám az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet. Ölelj csak át!

8 Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ölelj csak át! Egy perc az élet. Ölelj csak át! Egy perc az élet. Hívjál, ne várj! Készítette: Jolka


Letölteni ppt "Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj."

Hasonló előadás


Google Hirdetések