Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok."— Előadás másolata:

1

2

3 Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.

4 Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol! A nevedet egy szív hűséggel őrzi, ha te is szereted válaszolj Neki!

5 Vajon tudod-e, mi ez a láz, ami bennem ég? Vajon tudod-e, mit teszel, ha hozzámérsz? Égek a vágytól, hogy veled legyek!

6 Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!

7 Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok. Átölelt s fülembe súgta, csak a Tied vagyok, csak a Tied vagyok.

8 Úgy vágyom rád, mint hervadó rózsa az éltető esőre, úgy akarlak, mint éhező bárány a friss fűre, s úgy szeretlek mint ahogy emberileg csak lehet!

9 Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.

10 Több vagy nekem,mint gondolod, Bár ezt érzed s tudod Lángoló szívem mely érted dobog, Szeret téged s örökké szeretni fog!

11 Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér mindenkincset! Egy forró csók, melytüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!

12 Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

13 Szeress engem jóságos szíveddel, Szeress tiszta, szépséges lelkeddel. Simogass áldást hozó kezeddel, Szédíts csak el, forró szerelmeddel.

14 Éjjel-nappal rád gondolok, éjjelente veled álmodok. Minden vágyam, hogy szeress, hogy végre én is boldog legyek.

15 Ma hajnalban egy új élet veszi kezdetét. Úgy gondoltam Te vagy az az ember, akivel le szeretném élni ezt az életet, mert Te jelented számomra a boldogság szót.

16 Sosem hittem volna, hogy egyszer Te az enyém leszel. Ezen túl viszont úgy érzem, Veled mindenre képes vagyok, és nincs mi megállítson céljaim elérésében.

17 Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

18 Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben. Túl sok nő van a világon, de senki olyan mint te. Egyedi vagy és különleges.SZERETLEK

19 Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül! Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem!

20 Ha a csókok esõcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdõt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked.

21 Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

22 Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, úgy vágyom Rád minden percében a napnak!

23 www.vvargamarcsi.blogspot.com


Letölteni ppt "Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések