Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mit írjak emlékül, mit ér az a sok betű? Elég a baráti szív, ha tiszta érzelmű. Ki e pár sort írta, igazi barátod. Ha szükséged lesz rá, mindig megtalálod.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mit írjak emlékül, mit ér az a sok betű? Elég a baráti szív, ha tiszta érzelmű. Ki e pár sort írta, igazi barátod. Ha szükséged lesz rá, mindig megtalálod."— Előadás másolata:

1

2

3 Mit írjak emlékül, mit ér az a sok betű? Elég a baráti szív, ha tiszta érzelmű. Ki e pár sort írta, igazi barátod. Ha szükséged lesz rá, mindig megtalálod. Örök idők multával, ha elfelejtenél engemet, Ide írom neked azért emlékül a nevemet.....

4 " Ne sírj az igaz könny ritka, Mosolyogva szenvedni ez az élet titka. Nem az az igazi szenvedés amitől könnyes lesz a szemed, Hanem az amit eltűrsz mosolyogva csendesen" (Goethe)

5 Minden múló a földön, minden elmúlik valaha csak a szerelem szava súgja Soha!

6 „Szeretni semmi. Ha szeretnek, az már valami. Ha szeretsz és szeretnek, az a minden.” (T. Tolis)

7 "Csalódni kell hogy boldogok lehessünk, Gyűlölni tudni hogy újból szeressünk. Kell tudni zokogni meg sírni, Valakit megunni aztán visszahívni. Csalódni százszor, csalódni ezerszer, Hogy boldogok lehessünk egyetlen egyszer!" (Shakespeare)

8 Hallgass a szív szavára s mindent utána tégy! Szeresd kit szerethetsz, de hűtlen soha ne légy!

9 "Ha romba dőlnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak! Ne csüggedj, mert csüggedni nem szabad! Hisz nem egyszer az összedőlt rom felett a legszebb virág fakad."

10 Az életben hárman vigyáznak rád Szülő, testvér, jó barát. Tiszteld az elsőt, szeresd a másodikat, De ne feledd soha a harmadikat

11 Nem mondom, hogy szeress engem! Nem mondom, hogy gondolj rám, Mert, ha szíved nem akarja hiába is mondanám.

12 Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik csillag milliókon - ez épp elég neki, hogy boldog legyen." Exupery

13 Ne gondold hogy a jövő a jelennél szebb lehet Ifjú korunk csábos álma elröpül hirtelen, Majd ha egyszer álmaidnak rózsafátyla lehull Akkor látod, hogy magában mennyi szépet rejt a múlt.

14 „Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen.”

15

16 "A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék." Indiai mondás

17 Az élet bármily nehéz, bármily mostoha szeretni meg tanít, de feledni soha

18 "Viruló rózsának szép zöld a levele, A te kicsi szíved örömmel van tele, Eljön majd idővel neked is a tavasz, Amikor a szívedben a rózsa kifakad. Éppen ezért kicsim, jól vigyázz magadra! Szívedben a rózsát tövis fel ne váltsa, Mert úgy szép az élet, ha kivirul minden, Utadon szerencse és boldogság kísérjen!"

19 "A boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok, sok önzetlen, tiszta szerelmet." Goethe

20 Ne sírj, ha az élet fáj Ha a bánat szívedbe váj! Ne sírj ha érnek csalódások Ha szétfoszlanak gyönyörű álmok. Szép szemed hiába könnyes, Lehet sírni de nem érdemes!

21 "Ne hidd, hogy mind örökké tart Mit szépnek alkotott az ég, Hogy ifjú arcod hamván, A rózsa mind örökké ég. Virágok sorsa hervadás, Ha jő az ősz alkonya, De mi szívben új és nemes, Nem hervad el soha!,,


Letölteni ppt "Mit írjak emlékül, mit ér az a sok betű? Elég a baráti szív, ha tiszta érzelmű. Ki e pár sort írta, igazi barátod. Ha szükséged lesz rá, mindig megtalálod."

Hasonló előadás


Google Hirdetések