Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Food for Thought.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Food for Thought."— Előadás másolata:

1 Food for Thought

2 Talán az Úr azt akarja, hogy azelőtt találkozzunk a nem megfelelő emberekkel, mielőtt a megfelelőekkel találkoznánk Így, amikor a megfelelőek jönnek el, mi tudni fogjuk, mennyire hálásak lehetünk az ajándékért.

3 Amikor a boldogság egy ajtaja bezárul, egy másik kinyílik
Amikor a boldogság egy ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. Azonban mi gyakran oly sokáig bámulunk a bezárult ajtóra... … hogy lassanként ráeszmélünk, a nyitott ajtó, bármennyire hosszú ideig is volt nyitva, mostmár szintén bezárult.

4 Vannak az életben olyan pillanatok, amikor valakit borzasztóan hiányolunk. Akkor az ember azt kívánja, hogy bárcsak ki tudná Őt szakítani az ábrándokból… És igazából megölelhetné!

5 Ha valaki szeret, szeresd viszont
Ha valaki szeret, szeresd viszont. Ha valaki megbánt, szeresd feltétel nélkül... Az irónia ebben nem az, hogy a szeretet néha fájdalmat okoz, hanem az a tény, hogy minden egyes vágást ugyanannyira mélynek érzünk.

6 A barátok legjobb fajtája az, amelyikkel leülsz a verandára hintázni, és anélkül, hogy egy szó is elhangoznék…. Amikor felkelsz és továbbsétálsz, úgy érzed, az volt a legjobb beszélgetésed, addig életedben.

7 És az is igaz, hogy sosem tudjuk meg mi az, amit hiányoltunk, addig, amíg valaki vagy valami meg nem érkezik. Igaz, hogy sosem tudjuk meg mit mondhattunk magunkénak, amíg el nem veszítjük...

8 Egy meggondolatlan szó felszíthatja a viszályt
Egy meggondolatlan szó felszíthatja a viszályt. A kegyetlen szó általában tönkretesz egy életet. Az alkalmas időben kimondott szavak segíthetnek a stressz oldásában... De a szeretetteljes szavak azok, amelyek gyógyítanak és megáldanak.

9 A legboldogabb embereknek nem szükségszerűen jutnak a dolgok legjobbjai az életben...
Talán Ők csupán értenek ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki mindabból, amit az élet eléjük hoz útjuk során.

10 A gyengéd pillanatok valójában egyáltalán nem gyengédek
A gyengéd pillanatok valójában egyáltalán nem gyengédek. Ezek azok a ritka alkalmak... Amikor az olyan dolgokat, mint a büszkeség és a nemiség lenyeljük, és megengedjük magunknak az érzelmi, lelki és testi boldogságot.

11 Fájó, ha szeretünk valakit és nem viszonozzák
Fájó, ha szeretünk valakit és nem viszonozzák. Még fájóbb, ha szeretünk valakit és ... Soha nem lelünk annyi bátorságot, hogy tudassuk azzal a személlyel, hogy mennyire így érzünk...

12 Soha ne búcsúzz, ha még meg akarod próbálni
Soha ne búcsúzz, ha még meg akarod próbálni. Soha ne add fel, ha még van remény a folytatásra. Soha ne mondd, hogy nem szereted Őket... Ha tudod, hogy Te vagy az, aki nem tud elmenni.

13 Igaz szerelemben van részed, ha nem számítva az érzelmeket, nem számítva a szenvedélyt és nem számítva a romantikát... Azt veszed észre, hogy mindezek után is még mindig törődsz Vele!

14 Szeretetet adni nem biztosíték arra, hogy majd viszonozzák
Szeretetet adni nem biztosíték arra, hogy majd viszonozzák. Ígyhát ne várd el. Várj arra, hogy növekedjék a másik szívében... Abban az esetben, ha ez mégsem következnék be, elégedj meg azzal a tudattal, hogy szeretet támadhatott a tiédben.

15 Ha ISTEN az életed része, ha van étel az asztalodon, tető a fejed felett, ruha a hátadon, rendes fizetésed, valamint szertet és hit a szívedben... Légy boldog és örülj. Bármi más amit még az élet eléd kínál, már csupán: Trallala

16 Music: Custom Soundtrack
Foods For Thought By: Lots of Folks Created For Your Enjoyment By: Quiet Moments for Loving Thoughts Lawrence Douglas Pulliam

17


Letölteni ppt "Food for Thought."

Hasonló előadás


Google Hirdetések