Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tanácsok nőknek!! H. J. FATER SZERESS!! Soha se engedd meg, hogy a magány uralkodjon rajtad! Néha megtörténik, hogy rád tör…,de meg kell tanulnod örülni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tanácsok nőknek!! H. J. FATER SZERESS!! Soha se engedd meg, hogy a magány uralkodjon rajtad! Néha megtörténik, hogy rád tör…,de meg kell tanulnod örülni."— Előadás másolata:

1

2 Tanácsok nőknek!! H. J. FATER

3 SZERESS!!

4 Soha se engedd meg, hogy a magány uralkodjon rajtad! Néha megtörténik, hogy rád tör…,de meg kell tanulnod örülni neki. Soha ne lásd magad csúnyának, kövérnek vagy soványnak! Ami lényeges az a tartalom és nem a csomagolás. Soha ne lásd magad csúnyának, kövérnek vagy soványnak! Ami lényeges az a tartalom és nem a csomagolás.

5 Szeress nagyon!!! Képzeld magad boldognak! Az elme egy mágnes és mindent amit gondolsz és kívánsz csodaként magához vonz.

6 Ne érezd magad alacsonyabb rendűnek más nőkkel szemben! Lehet, hogy egyes dolgokban kívállók, de neked másban van az erősséged.

7 Szeresd az életet, akár borús, viharos, mennydörgéses vagy napsütötte napokból áll! Ez az élet: azért kaptuk, hogy megéljünk minden percet és örüljünk minden pillanatnak.

8 Nő, veled beszélek!!

9 Emlékeid zsákjába szép emlékeket tegyél, a rosszakat hagyd az út szélén! Nézz most a tükörbe…és MOSOLYOGJ: Nézz tested szépségére és hagyd érvényesülni, majd vess egy pillantást magadba: BENNED VAN AZ ERŐ! Nézz tested szépségére és hagyd érvényesülni, majd vess egy pillantást magadba: BENNED VAN AZ ERŐ!

10 Van még esélyed, hogy boldog legyél... vagy várhatod szomorúan az élet elmúlását. Érezheted magad szeretve, szépnek... vagy csúfnak egy értelmetlen élettel. Választhatsz:

11 Választhatsz: Összeszorítod az öklöd és harcolsz a céljaidért vagy hagyod elveszni vágyaidat. Választhatsz: Boldogságot vagy bánatot

12 Tűzz ki célokat és harcolj értük! Ne légy önző! Áldozz az idődből olyan dolgokra, melyeket szeretsz és melyek boldoggá tesznek!

13 Soha ne feledd!!!

14 Ahogy Te érzed magad…..olyannak látnak mások! Amennyi szeretetet adsz.…annyi szeretetet kapsz!

15 Mindenek felett: SZERESD ÖNMAGAD! OLYANNAK AMILYEN VAGY!


Letölteni ppt "Tanácsok nőknek!! H. J. FATER SZERESS!! Soha se engedd meg, hogy a magány uralkodjon rajtad! Néha megtörténik, hogy rád tör…,de meg kell tanulnod örülni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések