Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Click to advance slides Az életben vannak olyan pillanatok, amikor annyira hiányolunk valakit, hogy csak úgy tudsz eleget tenni álmaidnak, ha azt az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Click to advance slides Az életben vannak olyan pillanatok, amikor annyira hiányolunk valakit, hogy csak úgy tudsz eleget tenni álmaidnak, ha azt az."— Előadás másolata:

1

2 Click to advance slides

3 Az életben vannak olyan pillanatok, amikor annyira hiányolunk valakit, hogy csak úgy tudsz eleget tenni álmaidnak, ha azt az illetőt szorosan a karodba zárod. Az életben vannak olyan pillanatok, amikor annyira hiányolunk valakit, hogy csak úgy tudsz eleget tenni álmaidnak, ha azt az illetőt szorosan a karodba zárod.

4 Amikor a boldogság ajtaja zárva, egy másik nyílik ki, de mi, továbbra is a zárt ajtót figyeljük, s nem fordítunk figyelmet arra, amit éppen most nyitottunk ki. Amikor a boldogság ajtaja zárva, egy másik nyílik ki, de mi, továbbra is a zárt ajtót figyeljük, s nem fordítunk figyelmet arra, amit éppen most nyitottunk ki.

5 Ne bízz a külsőségekben: gyakran hamisak Ne gondolj a gazdagságra; el fog tűnni. Ne bízz a külsőségekben: gyakran hamisak Ne gondolj a gazdagságra; el fog tűnni. Keress valakit, aki mosolyogva kommunikál veled, mert a mosolygó arc képes egy szomorú napot örömtelivé varázsolni. Keress valakit, aki mosolyogva kommunikál veled, mert a mosolygó arc képes egy szomorú napot örömtelivé varázsolni.

6 Álmodj bármire is vágyj Menj, ahová menni kívánsz Kutasd mindazt, mire vágysz. Álmodj bármire is vágyj Menj, ahová menni kívánsz Kutasd mindazt, mire vágysz. Mert az élet egyedülálló abban, ahogy megformálod.

7 A szerencsések elkerülhetetlenül nem a legjobbal rendelkeznek Egyszerűen, a legjobbat keresik abban, amit látnak útjuk során.

8 A leggyönyörűbb jövő mindig annak függvénye, hogy mennyire felejtjük el a múltat. Nem leszel képes elszakadni a múlttól az Életben, amíg nem léptél túl a múlt hibáin, s azok többé nem bántanak. A leggyönyörűbb jövő mindig annak függvénye, hogy mennyire felejtjük el a múltat. Nem leszel képes elszakadni a múlttól az Életben, amíg nem léptél túl a múlt hibáin, s azok többé nem bántanak.

9 Teljes egészében éld az életet, s mindig mosolyogj, bármilyen Nehézségek is merülnének fel. Teljes egészében éld az életet, s mindig mosolyogj, bármilyen Nehézségek is merülnének fel.

10 Küldd el ezt az üzenetet azoknak, akik számítanak. Küldd el ezt az üzenetet azoknak, akik számítanak.

11 ... Ahogy én is tettem.

12 Azoknak, akik életedet meghatározzák...

13 ... Azoknak, akik megnevetettnek Amikor tényleg szükséged van valakire...... Azoknak, akik megnevetettnek Amikor tényleg szükséged van valakire...

14 Azoknak, akik bátorságot öntenek beléd, amikor lent vagy

15 a barátaidnak...

16 Azoknak, akik elmennek melletted… Azoknak, akik elmennek melletted…

17 Azoknak, akik Bátorságot kívánnak Meríteni tőled. Azoknak, akiknek szükségük van rád.

18 Soha nem engedd el a lehetőséget, hogy napsugarat hoz annak a személynek a napjába, akinek néhány bátorító szóra van szüksége Soha nem engedd el a lehetőséget, hogy napsugarat hoz annak a személynek a napjába, akinek néhány bátorító szóra van szüksége

19 Az életet nem lehet lélegzetben mérni, hanem annak függvényében, hogy mennyi alkalommal fogy el a lélegzeted… Az életet nem lehet lélegzetben mérni, hanem annak függvényében, hogy mennyi alkalommal fogy el a lélegzeted…

20 Az élet gyönyörű…

21 Különösen egy olyan baráttal, mint te…

22 Életed minden perce örömmel legyen teljes.


Letölteni ppt "Click to advance slides Az életben vannak olyan pillanatok, amikor annyira hiányolunk valakit, hogy csak úgy tudsz eleget tenni álmaidnak, ha azt az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések