Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol? Hogy nem becsülik meg a munkádat, hogy semmi nem elég? Pedig 120 %-ot teljesítesz, szíved-lelked beleadod?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol? Hogy nem becsülik meg a munkádat, hogy semmi nem elég? Pedig 120 %-ot teljesítesz, szíved-lelked beleadod?"— Előadás másolata:

1 Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol? Hogy nem becsülik meg a munkádat, hogy semmi nem elég? Pedig 120 %-ot teljesítesz, szíved-lelked beleadod? És mégis kevés… ……………………………..

2 Csak hegyeket látsz magad előtt? Amiket meg kell mászni és amikor megmásztad ott az újabb? Újabb akadály, újabb kritika, újabb nehézség… És nem látod a kiutat? ……………………

3 Ezzel sokszor én is így voltam. Mi a megoldás? Hol az út? Merre menjek? Hogy induljak? Aztán történik valami… ha nyitott vagy, észreveszed. Kaptam egy hírlevelet egy pályázatról. ………………………

4 Ehhez én kevés vagyok, ez nem nekem való. Hol vagyok én ettől? Én már túl öreg, elfoglalt, átlagos vagyok ehhez. Tényleg? Biztos ez? Hagyod csak úgy elveszni a lehetőséget? Itt az alkalom és még csak meg sem próbálod? ……………………..

5 Esélyt sem adsz rá magadnak? Mert mások azt mondták, hogy ehhez kevés vagy? Hogy ez Neked úgysem fog sikerülni? Hogy is jössz Te ehhez? Hol vagy Te ettől? És mégis: mit veszíthetsz? ………………….

6 Semmit. Hát akkor lássuk a Medvét! Megpályáztam, és a könyvem megjelent a Marketing Medve Csomagban! Az ország legjobb online marketingesei között! Ők bíztak bennem, lehetőséget adtak, segítettek! Köszönöm! ……………………..

7 Bíznod kell magadban! A siker itt kezdődik! Hinni, hogy képes vagy rá! Hogy érdemes vagy rá! Észrevenni a lehetőséget, és nem elmenni mellette, mert azt gondolod, hogy Neked úgysem sikerül. ………………….

8 Erőt meríteni, megvan Benned minden, ami ehhez kell! Becsüld magad és add meg magadnak az esélyt! Amikor olyan messzire mentél, hogy képtelen lennél még egy lépést megtenni, …………………

9 Csak fele olyan messzire jutottál, mint amire képes vagy. Küldd ezt tovább, ez egy igaz történet! Klikkelj ide: http://mozogjotthon.comhttp://mozogjotthon.com ………………………………………………………………..


Letölteni ppt "Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol? Hogy nem becsülik meg a munkádat, hogy semmi nem elég? Pedig 120 %-ot teljesítesz, szíved-lelked beleadod?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések