Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Köszöntés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Köszöntés."— Előadás másolata:

1

2 Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Köszöntés

3 A szerelem egy mosollyal kel életre, egy csókkal teljesedik és egy könnycseppel ér véget.

4 Álmod azt, amiröl álmodni szeretnél; menj oda ahová jutni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetöséged ahhoz, hogy azt tehesd, amit szeretnél Álmod azt, amiröl álmodni szeretnél; menj oda ahová jutni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetöséged ahhoz, hogy azt tehesd, amit szeretnél

5 Hát legyen szerencséd ahhoz, hogy jó lehess, legyen tapasztalatod, hogy erös légy, legyen elég fájdalmad, hogy emberséges lehess, és legyen annyit reményed hogy boldog lehess …. Hát legyen szerencséd ahhoz, hogy jó lehess, legyen tapasztalatod, hogy erös légy, legyen elég fájdalmad, hogy emberséges lehess, és legyen annyit reményed hogy boldog lehess ….

6 Ha fáj, képzeld magad mindig a mások helyébe, mert bizony másoknak is fáj. Ha fáj, képzeld magad mindig a mások helyébe, mert bizony másoknak is fáj.

7 A legszerencsésebbnek tünö emberek nem biztos, hogy a legboldogabbak is; ök a legjobbat hozzák ki abból, ami az útjukba kerül.

8 A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva. A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva.

9 Felejtsd a múltat és a jövö már teljes fényében ragyog elötted. Felejtsd hát mindent ami fáj minden ami erödet vett és nyerj ! Felejtsd a múltat és a jövö már teljes fényében ragyog elötted. Felejtsd hát mindent ami fáj minden ami erödet vett és nyerj !

10 Kísérjen a jó Isten és óvjon a védöangyalod az utadon

11 Ha szeretnéd, küld el ezt az üzenetet azoknak, akiket szeretsz… vagy azoknak, akik életüket más gondolatokkal élik… azoknak, akik akkor csalnak mosolyt az arcodra, amikor arra a leginkább szükséged van… és azoknak, akik számodra a és azoknak, akik számodra a jó oldalukat mutatják, de jó oldalukat mutatják, de Te éppen a rosszabbikat látod… Te éppen a rosszabbikat látod… és azoknak, akiknek el és azoknak, akiknek el szeretnéd mondani,mennyit jelent számodra a szeretetük és barátságuk… szeretnéd mondani,mennyit jelent számodra a szeretetük és barátságuk…

12 De ha nem küldöd, akkor sem lesz semmi baj, csak elmulasztod annak a lehetöségét, hogy a nap üzenetét továbbítod. De ha nem küldöd, akkor sem lesz semmi baj, csak elmulasztod annak a lehetöségét, hogy a nap üzenetét továbbítod.


Letölteni ppt "Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd. Köszöntés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések