Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gondolatok a barátságról

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gondolatok a barátságról"— Előadás másolata:

1 Gondolatok a barátságról
A 7.A OSZTÁLY BEMUTATÓJA A 7.A OSZTÁLY BEMUTATÓJA

2 Aki barátot talál, kincset talál.
Dénes Aki barátot talál, kincset talál. Aki barátot talál, kincset talál.

3 Mónika . A barátom csendes angyal, újra megtanít repülni, ha a szárnyaim már nem emlékeznének, hogyan kell." A barátom csendes angyal, újra megtanít repülni, ha a szárnyaim már nem emlékeznének, hogyan kell.

4 Az életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra.
Fruzsi és kata Az életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra. Az életben nemcsak szerelem, de barátság is születhet első látásra.

5 tina A barát az a személy, aki közelről ismer, és mégis szeret téged.

6 dani Még hogyha különbözőek is vagyunk, akkor is köthetünk örök barátságokat. Még hogyha különbözőek is vagyunk, akkor is köthetünk örök barátságokat.

7 guillaume Úgy lehet a legjobban barátságot építeni, ha nyíltan elmondjuk a másiknak, mit gondolunk, mit érzünk. Ahogy most mi ketten csináljuk. Őszinték vagyunk egymáshoz, ezért barátok vagyunk. Úgy lehet a legjobban barátságot építeni, ha nyíltan elmondjuk a másiknak, mit gondolunk, mit érzünk. Ahogy most mi ketten csináljuk. Őszinték vagyunk egymáshoz, ezért barátok vagyunk.

8 A barátok olyanok, mint a jó nyalóka. Csak tovább tartanak.
viktor A barátok olyanok, mint a jó nyalóka. Csak tovább tartanak. A barátok olyanok, mint a jó nyalóka. Csak tovább tartanak.

9 Ha barátra van szükséged, neked is barátként kell viselkedned.
anti Ha barátra van szükséged, neked is barátként kell viselkedned. Ha barátra van szükséged, neked is barátként kell viselkedned.

10 Marcsi Sápadt és meggyötört arcukon halvány mosoly tűnt fel: Igen, itt vannak ők egymásnak mindig mindenben! (...) Kettőjüknek legalább vigaszt nyújtott ez a gondolat. Az, hogy ,,itt vannak egymásnak", éppen annyit jelentett a számukra, mint a viharban hányódónak a mentőhajó, és ők tudták, hogy ez valójában mekkora szerencse. Sápadt és meggyötört arcukon halvány mosoly tűnt fel: Igen, itt vannak ők egymásnak mindig mindenben! (...) Kettőjüknek legalább vigaszt nyújtott ez a gondolat. Az, hogy ,,itt vannak egymásnak", éppen annyit jelentett a számukra, mint a viharban hányódónak a mentőhajó, és ők tudták, hogy ez valójában mekkora szerencse.

11 Réka A barátság két dolgon alapul. Tiszteleten és bizalmon. Mindkettőre szükség van. Mindkét félnél. Tisztelhetünk valakit, ám ha nincs meg a bizalom a másik iránt, úgy szétforgácsolódik a barátság. A barátság két dolgon alapul. Tiszteleten és bizalmon. Mindkettőre szükség van. Mindkét félnél. Tisztelhetünk valakit, ám ha nincs meg a bizalom a másik iránt, úgy szétforgácsolódik a barátság.

12 géza Mi a rossebért tart az ember barátokat, ha azok nem mondják meg a frankót!? Igaz, ehhez előbb önmagamnak kéne bevallanom, mi a gáz. Mi a rossebért tart az ember barátokat, ha azok nem mondják meg a frankót!? Igaz, ehhez előbb önmagamnak kéne bevallanom, mi a gáz.

13 karcsika Barát az, aki úgy tud segíteni és megszólítani, mint te... és benned én barátra találtam Barát az, aki úgy tud segíteni és megszólítani, mint te... és benned én barátra találtam

14 Lacika A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene. A barátság önkéntelen reflex. Egyszerűen csak van, nem lehet tenni ellene.

15 szabi "Sose magyarázkodj. A barátodnak nem kell, az ellenséged nem fogja elhinni." "Sose magyarázkodj. A barátodnak nem kell, az ellenséged nem fogja elhinni."

16 Iza és zsófi A barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látjuk őket, de tudnunk kell, hogy léteznek. A barátok olyanok, mint a csillagok. Nem mindig látjuk őket, de tudnunk kell, hogy léteznek.

17 norbi Egyszer, nem tudom mikor, eljön az én napom, és akkor ők lesznek ott. Miattam. Egyszer, nem tudom mikor, eljön az én napom, és akkor ők lesznek ott. Miattam.

18 dóri és zsófi A barátság olyan, mint a mese, ha hiszünk benne, van.

19 Mindig számíthatsz rám a törésvonalak mentén.
zsolti Mindig számíthatsz rám a törésvonalak mentén. Mindig számíthatsz rám a törésvonalak mentén.

20 Attila, dani és krisztián
A legtöbb, amit a barátomért tehetek, hogy a barátja vagyok. Nincs vagyonom, hogy másként segítsem. És ha tudja, hogy boldog és elégedett vagyok a barátságával, nem is akar más viszonzást. A legtöbb, amit a barátomért tehetek, hogy a barátja vagyok. Nincs vagyonom, hogy másként segítsem. És ha tudja, hogy boldog és elégedett vagyok a barátságával, nem is akar más viszonzást.

21 Petri Karcsi Álcázva Nem baj, arcod színe más, Ha szemedben ott él a fény, Nem baj, másképp néznek rád, Még van néhány igaz barát. Nem baj, arcod színe más, Ha szemedben ott él a fény, Nem baj, másképp néznek rád, Még van néhány igaz barát.

22 janó Nem az az igazi barát, aki ha nevetsz, veled nevet, Hanem az, aki ha sírsz, letörli könnyeidet.

23 Az osztály Szükségetek van egymásra. Nem foszthatlak meg annak felfedezésétől, mire vagytok képesek együtt - a barátságtól, ami meghatároz titeket, úgy, ahogy azt még nem is sejtitek. Szükségetek van egymásra. Nem foszthatlak meg annak felfedezésétől, mire vagytok képesek együtt – a barátságtól, ami meghatároz titeket, úgy, ahogy azt még nem is sejtitek.

24 Az osztály mégegyszer "Ne menj előttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és légy a barátom." "Ne menj előttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és légy a barátom."

25 Ambrus Mónika csontos norbert dobos attila hangya viktor herczeg krisztián jambricska dénes kovács dániel kovács kata lázár dóra lévai géza nemes károly nyéki mária oláh zsófia petri antal Petri fruzsina petri jános petri károly polgárdi szabolcs réz zsófia sági zsolt sárközi attila sárvári réka szalóki krisztina tóth guillaume török izabell veres lászló Ambrus Mónika Csontos Norbert

26


Letölteni ppt "Gondolatok a barátságról"

Hasonló előadás


Google Hirdetések