Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tibeti személyiségteszt. Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tibeti személyiségteszt. Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni."— Előadás másolata:

1 Tibeti személyiségteszt

2 Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni

3 A Dalai Lama szerint el kell olvasnod, hogy megtudd, hogy nálad is működik Nagyon Érdekes

4 Csak 4 kérdés és a válaszokon meg fogsz lepődni

5 Légy őszinte, ne csalj, ne nézd meg előre a válaszokat Elméd olyan mint az ejtőernyő, akkor működik ha nyitva van Lehet, hogy mulatságosnak tűnik, de pontosan kell követned az utasításokat Ne csalj! Figyelmeztetés ! !

6 Kívánj valamit! Mielőtt a tesztet elkezdenéd!

7 Válaszolj rendre minden kérdésre! Csak 4 kérdés van, és ha előre megnézed őket mielőtt válaszolnál, a teszt eredménye nem lesz hiteles! Figyelem!

8 Ne nézd meg előre. Végy egy papírt és ceruzát és írd le a válaszokat

9 Szükséged lesz rá a végén. Ezek őszinte kérdések, melyek megmondják az igazat a személyiségedről Mindegyikre külön-külön válaszolj Általában az a jó válasz, ami először jut eszedbe Ne feledd, ezt csak te látod, senki más

10 (1) Tedd a következő állatokat tetszési sorrendbe, kezdd azzal amelyik a legjobban tetszik: Tehén, tigris, birka, ló, malac.

11 (2) Egy-egy szóval jellemezd a következőket: Kutya, macska, egér, kávé, tenger.

12 (3) Gondolj olyan személyekre akiket jól ismersz és akik jól ismernek téged, és őket a következő színekhez tudod kötni Ne szerepeljen 2-szer ugyanaz a személy. Egy színhez csak egy személyt társíts. Sárga, Narancs, Piros, Fehér, Zöld.

13 (4) Végül írd le kedvenc számodat és kedvenc napodat a hét napjai közül.

14 Biztos lehetsz benne, hogy a válaszaid azt mutatják Amit igazán akarsz Kész?

15 Nézd az alábbi magyarázatokat: De előbb, ISMÉTELD MEG kívánságodat

16 Értelmezések

17 A fontossági sorrend az életedben: A tehén - KARRIER. A tigris - BÜSZKESÉG. A birka - SZERELEM. A ló - CSALÁD. A disznó - PÉNZ. (1)

18 A kutya jellemzésével leírtad a te személyiséged. A macska jellemzésével leírtad a partnered személyiségét. Az egér jellemzésével leírtad az ellenségeid személyiségét A kávé jellemzésével leírtad azt hogy milyennek találod a szexet. A tenger jellemzésével leírtad a saját életed. (2)

19 Sárga: Az a személy, akit soha nem fogsz elfelejteni Narancs: Igaz barátod. Piros: Igaz szerelmed Fehér: Ikerlelked. Zöld: Az a személy, akire egész életedben emlékezni fogsz (3)

20 Annyi személynek kell elküldened ezt az üzenetet amennyi a kedvenc számod. A Dalai Lama azt mondta a Millenniumról – találj magadnak néhány percet arra, hogy kutasd, olvasd, gondolkodj rajta (4)

21 Ne töröld ki ezt az üzenetet, a mantra a következő 96 órában hozzád érkezik. Kellemes meglepetésben lesz részed.

22 Ez igaz nem babona. Káprázatos KÜLDD EL EZT AZ ÜZENETET LEGALÁBB 5 EMBERNEK ÉS ÉLETEDBEN POZITÍV VÁLTOZÁS KÖVETKEZIK BE.

23 0-4 személy: kis pozitív változások az életedben. 5-9 személy: életed érezhetően jobbra fordul 9-14 személy: legalább 5 meglepetés vár az elkövetkező három hétben 15 vagy több személy: életed drasztikusan jobbra fordul és minden vágyad beteljesül


Letölteni ppt "Tibeti személyiségteszt. Ne siesd el a tesztet, nagyon meg fogsz lepődni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések