Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? ""— Előadás másolata:

1

2 Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "

3

4 Kik is az én számítógépes barátaim? A számítógépes barátaim…. Ők azok a barátok, akik választása természetes volt.... Senki sem vászthatja meg a családját, de a barátokat…. Igen ! Igen!!!

5

6 (e). Számítógépes barátaim ! Kik ők ? ? Ők azok, akik megnevettetnek, amikor jópofa üzenetet küldenek. Kik ők ? ? Ők azok, akik biztosítják számomra, hogy nem vagyok magamra hagyva! Szeretem a számítógépemet, mert a barátaim benne vannak !

7

8 A számítógépes barátaim akik beszélnek hozzám akár egy üzenettel vagy egy jó zenével talán a gondolataikkal vagy egy viccel de az is lehet, hogy egy szép képpel

9

10 Azok számára, akik nem ismerik ezt a computer világot, furcsa lehet mindez Már tisztáztuk régen hogy ez nem mindennapi világ Hát nem is tudom... D E S ZERETEM !

11

12 Számítógépes barátok…. azok vagytok mindannyian akik beragyogják az életemet akik mosolyra késztetnek megnevettetnek vagy elgondolkodtatnak

13

14 I és én általuk jól érzem magam módomban áll hogy, benneteket BARÁTAIMNAK nevezzelek MY FRIENDS

15

16 KÖSZÖNÖM! Mindenkinek köszönöm everyone Köszönöm a kedvességet maradjatok a barátaim ! még nagyon hosszú ideig

17

18 Nincsenek nagy dolgaim, de küldöm az őszinte mosolyom. Nem mindig találom a megfelelő szavakat, de azt akarom,hogy érthető legyen. Nem vagyok messze tőletek,és it vagytok mellettem Nem mindig vagyok vonalban, de nem felejtek el senkit. Bár a barátságunk virtuális, én azonban szépnek tartom. A szívem kertjében egy új virág bontogatja a szirmait Minden nap megöntözöm, mert ez a barátságunk jelképe.

19

20


Letölteni ppt "Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? ""

Hasonló előadás


Google Hirdetések