Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez egyike a legszimpatikusabb maileknek, amelyek éppen futnak... Szép és áldott hetet !!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez egyike a legszimpatikusabb maileknek, amelyek éppen futnak... Szép és áldott hetet !!!"— Előadás másolata:

1 Ez egyike a legszimpatikusabb maileknek, amelyek éppen futnak... Szép és áldott hetet !!!

2 Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez pedig a szíved! Ha valaki egyszer elárul téged, az az ő hibája, ha még egyszer elárul téged, az már a te hibád!

3 A nagy emberek a gondolatokról elmélkednek; az átlagemberek a cselekedetekről diskurálnak; a kis emberek mindig a másikról beszélnek. Aki elvesztette a pénzét, az sokat vesztett; aki elvesztette a barátját, az többet veszített; aki elvesztette a hitét, az elvesztette mindenét.

4 A fiatal és szép emberek a balesetek mérföldkövei. Tanulj mások hibáiból, mert mindaddig nem élhetsz sokáig, amíg éppen te követed el az összeset. Barátom, te és én, új barátra találtunk. Így már hárman vagyunk. Elindult a mi csapatunk. A mi baráti körünknek nincs kezdete, nincs vége.

5 A tegnap már történelem. A holnap még titok. A ma ajándék. Most van a barátság ideje. Mutasd meg barátaidnak, hogy mennyire fontosak neked. Küldd el a levelet annak, akit fontosnak tartasz.

6 Ha megkapod ezt a levelet, küldd el a barátaidnak – tudják meg ezáltal is : fontosak ők neked!!!


Letölteni ppt "Ez egyike a legszimpatikusabb maileknek, amelyek éppen futnak... Szép és áldott hetet !!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések