Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!! ! Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek, amelyek éppen futnak... Barátaim, csodálatos és szerencsés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!! ! Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek, amelyek éppen futnak... Barátaim, csodálatos és szerencsés."— Előadás másolata:

1

2 Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!! ! Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek, amelyek éppen futnak... Barátaim, csodálatos és szerencsés hetet !!!

3 Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez pedig a szíved! Ha valaki egyszer elárul téged, az ő hibája, ha még egyszer elárul téged, az már a te hibád!

4 A nagy emberek a gondolatokról elmélkednek; az átlagemberek a cselekedetekről diskurálnak; a kis emberek mindig a másikról beszélnek. Aki elvesztette a pénzét, az sokat vesztett; aki elvesztette a barátját, az többet veszített; aki elvesztette a hitét, az elvesztette mindenét.

5 A fiatal és szép emberek a balesetek mérföldkövei. Tanulj mások hibáiból, mert mindaddig nem élhetsz sokáig, amíg éppen te követed el az összeset. Barátom, te és én, új barátra találtunk. Így már hárman vagyunk. Elindult a mi csapatunk. A mi baráti körünknek nincs kezdete, nincs vége.

6 A tegnap már történelem. A holnap még titok. A ma ajándék. Ez a barátság hete. Mutasd meg barátaidnak, hogy mennyire fontosak neked. Küldd el ezt a levelet annak, akit a BARÁTODNAK tartasz. Biztos, hogy visszaküldi neked, és így létrejön egy igaz, baráti kör.

7 Ha megkapod ezt a levelet, küldd el legalább tíz embernek, köztük annak is, akitől te kaptad !!!


Letölteni ppt "Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!! ! Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek, amelyek éppen futnak... Barátaim, csodálatos és szerencsés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések