Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Pillanatok Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Pillanatok Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!"— Előadás másolata:

1

2 Pillanatok Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!

3 Vannak pillanatok, amikor valakire annyira vágysz, hogy már ki szeretnéd szabadítani az álmaidból,csak hogy végre átölelhesd.

4 A szerelem egy mosollyal kel életre, egy csókkal teljesedik és egy könnycseppel ér véget.

5 Álmod azt, amiről álmodni szeretnél; menj oda ahová jutni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetőséged ahhoz, hogy azt tehesd, amit szeretnél

6 Hát legyen szerencséd ahhoz, hogy jó lehess, legyen tapasztalatod, hogy erős légy, legyen elég fájdalmad, hogy emberséges lehess, és legyen annyit reményed, hogy boldog lehess ….

7 Ha fáj, képzeld magad mindig a mások helyébe, mert bizony másoknak is fáj.

8 A legszerencsésebbnek tűnő emberek nem biztos, hogy a legboldogabbak is; ők a legjobbat hozzák ki abból, ami az útjukba kerül.

9 A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva. A boldogság azokra vár… Akik olykor sírnak… Akik olykor szenvednek… Akik keresnek… Akik várnak… Mert csak ezek az emberek tudják becsülni azt, ami van, kiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva.

10 Felejtsd a múltat és a jövő már teljes fényében ragyog előtted. Felejtsd hát mindent ami fáj minden ami erődet vett és nyerj !

11 Kísérjen a jó Isten és óvjon a védőangyalod az utadon


Letölteni ppt "Pillanatok Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések