Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nőnapi Üdvözlet Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket, Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen. Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nőnapi Üdvözlet Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket, Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen. Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni,"— Előadás másolata:

1 Nőnapi Üdvözlet Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket, Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen. Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni, De szívből tudunk mindezért szeretni, Köszönet és hála nektek mindenért, A jó Isten áldása szálljon rátok mindezért .

2 Nőnapi Üdvözlet Mint napsugár az életünket ragyogja át, Veletek vagyunk az élet viharán. Köszöntünk hát titeket meleg szívvel, Az életben soha el nem múló szeretettel. Zsenge virágillat harmatozza lelketek, Hogy a sors viharában is boldogok legyetek.

3 Nőnapi Üdvözlet Kívánunk sok erőt, egészséget, Minden évben szerencséket. Szemetekben könny sose legyen, Napjaitok vendége az öröm legyen. Nőnap alkalmából minden jót kívánunk, Mi férfiak szívünkbe örökre titeket zártunk.

4 Nőnapi üdvözlet Nő napi üdvözlet Nőnapi Üdvözlet Kívánunk sok erőt, egészséget, Minden évben szerencséket. Szemetekben könny sose legyen, Napjaitok vendége az öröm legyen. Nőnap alkalmából minden jót kívánunk, Mi férfiak szívünkbe örökre titeket zártunk.

5 Nőnapi Üdvözlet Mint napsugár az életünket ragyogja át, Veletek vagyunk az élet viharán. Köszöntünk hát titeket meleg szívvel, Az életben soha el nem múló szeretettel. Zsenge virágillat harmatozza lelketek, Hogy a sors viharában is boldogok legyetek.

6 Utolsó Dia,egyben utolsó Része 
Köszönöm mindenkinek,hogy megtekintette a diámat,illetve egy kicsi részét a darabomnak.  Üdvözlettel: … Oláh Dániel Készítette : Oláh Dániel Teg (Név) :  Dánielle De Kásszóle  …


Letölteni ppt "Nőnapi Üdvözlet Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket, Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen. Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések