Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ ÉLET PILLANATAI. Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ ÉLET PILLANATAI. Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy."— Előadás másolata:

1 AZ ÉLET PILLANATAI

2 Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy igazából meg szeretnénk ölelni!

3 Amikor a vidámság ajtaja bezárul egy másik kinyílik; de gyakran olyan sokáig nézzük a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre a másikat, amely kinyílt a számunkra.

4 Ne higgy a szemednek; az becsaphat. Ne higgy a fényűzésben; az is megfakul. Higgy valakiben, aki megmosolyog- tat, Mert csak egy mosoly tehet egy borús napot vidámmá. Találd meg azt, aki a szíved megmosolyog- tatja.

5 Álmodd, amit álmodni akarsz; menj oda, ahova menni akarsz; légy az, aki lenni szeretnél, mert csak egy életed van és egy lehetőséged, hogy megtedd mindazt, amint meg szeretnél tenni.

6 Lehet elég vidámságod ahhoz, hogy boldog légy, elég megpróbáltatás az életedben ahhoz, hogy erős légy, elég bánat, ahhoz hogy ember légy és elég remény ahhoz, hogy boldog légy.

7 A legboldogabb embereknek nem feltétlenül jut mindenből a legjobb; ők pusztán mindenből, amivel találkoznak életük során a legtöbbet hozzák ki.

8 A legfényesebb jövő mindig egy elfelejtett múlton fog alapulni; nem tudsz továbblép ni anélkül, hogy ne hagynád a múltbeli hibákat és bánatokat magad mögött.

9 Amikor megszülettél sírtál, míg körülötted mindenki mosolygott. Éld úgy az életed, hogy a végén te legyél az egyetlen, aki mosolyog, míg a körülötted lévők sírnak.

10 Küldd el ezt az üzenetet azoknak, Akik jelentenek neked valamit (ÉN MÁR MEGTETTEM); Akikkel valahogyan kapcsolatba kerültél az életed során; Akik megmosolyogtatnak, amikor igazán szükséged van rá; Akik megmutatják neked a dolgok napos oldalát, amikor igazán bánatos vagy; Akik barátságát nagyra értékeled; Akik jelentenek az életedben neked valamit.


Letölteni ppt "AZ ÉLET PILLANATAI. Vannak olyan pillanatok az életben, amikor olyannyira hiányzik nekünk valaki, hogy ki szeretnénk őt szakítani az álmainkból és úgy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések