Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sikeres emberek  A sikeres emberek tudják, hogy hova mennek és van egy tervük, hogy eljussanak oda.  Teljesen mindegy, hogy hol vagy most…  …sikeres.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sikeres emberek  A sikeres emberek tudják, hogy hova mennek és van egy tervük, hogy eljussanak oda.  Teljesen mindegy, hogy hol vagy most…  …sikeres."— Előadás másolata:

1

2 Sikeres emberek

3  A sikeres emberek tudják, hogy hova mennek és van egy tervük, hogy eljussanak oda.  Teljesen mindegy, hogy hol vagy most…  …sikeres lehetsz akármiben, amiben szeretnéd,  ha van…

4  1. szándékod, célod, elhatározásod, és 2. egy terved, hogy elérd őket. Még ha közömbös és motiváció nélküli is vagy, egy dologra mindig képes vagy: tanulni, növekedni, fejlődni! A tudás megszerzése legyen az első számú befektetésed! Ez alapozza meg a jövőbeni sikereidet!

5 A sikeres élet titka csak egy dolog:  Találd meg azt az egy dolgot, és semmi más nem lesz fontos, az életed simán fog folyni, és minden könnyen fog menni.  A siker igazából maga az utazás, nem pedig célállomás. Figyelj az utadra, ne hajszolj állandóan olyan dolgokat, amit MAJD megkapsz.

6  Az emberek többsége a körülményeit hibáztatja azért, hogy hol tart…  A sikeres emberek felkelnek és megkeresik azokat a körülményeket, amiket ők akarnak. Ha nem tudják megtalálni, akkor pedig megcsinálják azokat!

7  Hogy sikeres legyél, figyeld meg, hogy mit csinál az emberek 95 %- a, és Te ne azt csináld!  Ha igazán sikeres akarsz lenni, akkor lépj előre még egy lépést: keresd meg, hogy mit csinál az 5 %, és tedd azt! A CashflowTársas csapat segít Neked abban, hogy ezt megtaláld!

8 Egy kulcs van a sikerhez:  „Azzá válunk, amiről gondolkodunk!”  „Minden lehetséges annak, aki hisz!” /Biblia/

9 A CashflowTársas.hu köszöni a figyelmedet! Ha szeretnél többet megtudni a sikerről, és annak eléréséről, gyere el Cashflow játékot játszani! Nem fogsz csalódni! www.cashflowtarsas.hu © Copyright 2008 - CashflowTársas.hu


Letölteni ppt "Sikeres emberek  A sikeres emberek tudják, hogy hova mennek és van egy tervük, hogy eljussanak oda.  Teljesen mindegy, hogy hol vagy most…  …sikeres."

Hasonló előadás


Google Hirdetések