Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges ♫ H HH Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges ♫ H HH Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights."— Előadás másolata:

1

2 Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges ♫ H HH Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt Berg írásaiból

3

4 Noha Isten tervei a teremtményeit illetően igen rejtélyesek, abban biztosak lehetünk, hogy sohase hibázik. Isten teremtette a lelkünket. Tőle kaptuk az élet szikráját, ő egyesíti lelkünket a testtel, így válhatunk különleges emberi lényekké.

5 Mikor Isten megajándékoz minket egy gyermekkel, Isten előtti kötelességünk helyesen felnevelni. Gyermekeink Istentől kapott feladatok számunkra. Ők az Ő gyermekei is, de Isten szeretné, ha mi viselnénk gondot róluk és nevelnénk fel őket.

6 Ez teljes idejű szolgálat, de a rengeteg munka számtalan jutalommal és kedvezménnyel jár. Légy büszke, hogy szülő lehetsz, hiszen a világ legfontosabb munkáját végzed: a jövőt formálod.

7 Gondolj bele milyen fontos, hogy mire tanítod és neveled, ezekben az első élvekben. Ezért mondja a Biblia: „Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint, még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól." (Példabeszédek 22:6).

8 Te, mint szülő felelős vagy, hogy ne csak ruházd, etesd, védelmezd és vigyázz az egészségére, hanem azért is, hogy már gyermekként megismerje Isten Igéjét, igazságát, és élvezze a szeretetét.

9 Néhány szülő tévesen úgy gondolja, ha a gyerek tanulnia akar, tanuljon, ha nem, úgy is jó. Bár nem helyes ráerőltetni a gyerekeket olyan dolgok megtanulására, ami nem érdekli őket, az igazság az, hogy a gyerekek szeretnek tanulni. Boldogabbak és elégedettebbek, amikor tanulnak, és szülői irányítás mellett többre képesek, mint magukra hagyva.

10 A szentírás szerint nem helyes gyermekünket szülői tanács és irányítás nélkül hagyni, mikor döntést kell hozniuk.

11 A gyerekeknek nem nehéz Jézust bemutatni. Kövesd a szíved! Saját szereteted, példád és történeteid irányítsák figyelmüket az Úrhoz.

12

13


Letölteni ppt "Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges ♫ H HH Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights."

Hasonló előadás


Google Hirdetések