Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szent Teréz rózsakertje

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szent Teréz rózsakertje"— Előadás másolata:

1 Szent Teréz rózsakertje

2

3 12 olyan barát jutott az eszembe, akik megérintették a szívemet, és akikről azt gondolom, részt vesznek ebben a láncban. Remélem, azokat választottam, akiket kellett. Kérlek, küldd vissza ezt az üzenetet nekem is

4 Szent Teréz a "kis utak - kis dolgok" szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok védőszentje is. A rózsák az ő jelképei. Áldás mindenkinek, aki ezt az üzenetet megkapja.

5

6 Legyen egy kívánságod, mielőtt a következő imádságot elolvasod
Legyen egy kívánságod, mielőtt a következő imádságot elolvasod. Mást nem kell tenned. Küldd el ezt az üzenetet 12 embernek, biztos örömet szerzel nekik. Ha lehet, kérlek, ne szakítsd meg a láncot. Az imádság az egyik legszebb elfogadható ajándék. Van már kívánságod?

7

8 Szent Teréz imája  Hozzon a mai nap belső békét a számodra. Bízz a Mindenségben/Istenben annyira, hogy tudd, pontosan ott vagy, ahol lenned kell. Ne felejtsd el a végtelen lehetőségeket, amelyek a hitből erednek. Használd az adottságokat, amelyeket kaptál, és add tovább a szeretetet, amely megadatott számodra. Légy elégedett abban a tudatban, hogy Isten gyermeke vagy. Amen.

9


Letölteni ppt "Szent Teréz rózsakertje"

Hasonló előadás


Google Hirdetések