Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ádventi ráhangoló gondolatok Szent-Gály Katával Adventi gondolatok – a bűnbánat Isten nemcsak a bűneinket látja, hanem azt a vágyat is, mellyel felsírunk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ádventi ráhangoló gondolatok Szent-Gály Katával Adventi gondolatok – a bűnbánat Isten nemcsak a bűneinket látja, hanem azt a vágyat is, mellyel felsírunk."— Előadás másolata:

1

2 Ádventi ráhangoló gondolatok Szent-Gály Katával

3 Adventi gondolatok – a bűnbánat Isten nemcsak a bűneinket látja, hanem azt a vágyat is, mellyel felsírunk hozzá.

4 Adventi gondolatok – az imádság Nincs az a mélység, melyben Isten észre ne venné összekulcsolt kezünket, és nincs az a lárma, melyből ő ki ne hallaná kereső szavunkat!

5 Adventi gondolatok – az ajándék Ha ajándékot adsz: add a szíveddel, nehogy a kinyújtott kéz ott maradjon viszonzást várni.

6 Adventi gondolatok – a forgatag Bárhova megyünk, ne hagyjuk otthon keresztény felfogásunkat!

7 Adventi gondolatok – szívünk mélye A fény mindig lehet egy kicsit fényesebb, a szeretet nagyobb, az imádás mélyebb, s az allelujánk is mindig növekedhet hangzásban és belső tartalomban.

8 Adventi gondolatok – útra kelni A betlehemi csillagot sokan látták az égen, de mit használt azoknak, akik nem mentek utána? Ott van a kereszt templomainkon is, de mit használ azoknak, akik fel sem figyelnek rá?

9 Adventi gondolatok – ráhagyatkozás Ne félj, ha Isten keresztülhúzza terveidet: csak a tieidet húzza keresztül, de nem az övéit.

10 Adventi gondolatok – a szeretetről A jászolban fekvő Gyermekben Istent látni, és elfogadni a Kenyér és Bor színeváltozását csak az képes, aki tud hinni a szeretetben.

11 Adventi gondolatok – te mit viszel ajándékul? Több jó van bennünk, mint amennyit mások észrevesznek, de több rossz is, mint amennyit magunk tudunk magunkról. Akkor lesz boldog karácsonyod, ha Jézust nemcsak testvéreidben ajándékozod meg, hanem önmagadban is.


Letölteni ppt "Ádventi ráhangoló gondolatok Szent-Gály Katával Adventi gondolatok – a bűnbánat Isten nemcsak a bűneinket látja, hanem azt a vágyat is, mellyel felsírunk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések